fbpx

Transurfing realnosti, 2. stopnja, Šelestenje jutranjih zvezd

transurfing2
5 5 2 Product
Redna cena: 19,90 € Vaša cena: 18,90 €
V knjigi so podani praktični nasveti o tehniki realizacije naročila.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Vadim Zeland
Mehka vezava
267
Slovenski
12,5 x 20,0 cm

Vsi smo tako ali drugače podvrženi določenim okoliščinam. Želje se ne izpolnijo, sanje se ne uresničijo, najhujši strahovi pa se kot nalašč uresničijo …

Transurfing realnosti, 2. stopnja, Šelestenje jutranjih zvezd, VadimZeland

Kaj res ne more biti ravno obratno?

Izkaže se, da je to mogoče. In spoznali boste, kako.

Knjiga vam bo odkrila nenavaden svet, kjer se vam bo vsakodnevna realnost prikazala v neznani obliki. Mnoga življenjsko pomembna vprašanja boste videli s povsem nepričakovanega vidika.

Vendar sama drugačnost nove realnosti ne preseneča toliko, kot preseneča dejstvo, da lahko s to realnostjo upravljate sami …

Transurfing je tehnika, ki omogoča nadzirati realnost na povsem svojevrsten način. Cilja vam tu ni potrebno doseči, saj se v večji meri realizira sam … Osnovna ideja transurfinga temelji na domnevi, da obstaja prostor različic, v katerem so shranjeni scenariji vseh možnih dogodkov. Teh različic je neskončno, tako kot je neskončno število točk na koordinatni mreži. Tam je zapisno vse, kar je bilo, kar je in kar bo. Pod določenimi pogoji lahko miselna energija človeka materializira katerikoli sektor v prostoru različic.

2. stopnja transurfinga pojasnjuje, zakaj se želje ne izpolnjujejo in sanje ne uresničujejo. Izkaže se, da morate, če želite, da se izpolni tisto, kar si želite, znati »oddati naročilo«. Prepričali se boste, da so vse možnosti omejene le z njihovo lastno namero.

V knjigi so podani praktični nasveti o tehniki realizacije naročila.

Čeprav se nekatere ideje, ki so predstavljene v tej knjigi, morda zdijo neverjetne so se že potrdile v praksi. Tisti, ki so transurfing uporabili v praksi, so osupli od navdušenja!

V košarico

vadim_zeland_834796210.jpg

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si