fbpx

Transurfing realnosti, 5. stopnja, Jabolka padajo v nebo

tr5
5 5 9 Product
Redna cena: 18,90 € Vaša cena: 17,90 €
Osvobodite energijo, prenehajte z vsem, kar znižuje raven energije in se odločite, da postanete Gospodar svoje realnosti
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Vadim Zeland
Mehka vezava
159
Slovenski

Predstavljamo novo knjigo uspešne in priljubljene serije Transurfing realnosti. Vaše možnosti so omejene le z vašo namero!

Transurfing realnosti, 5. stopnja; Vadim Zeland

Zelo enostavna in razumljiva knjiga o tem, kako se upravlja z Realnostjo.

Svet kot ogledalo odraža vaš odnos do njega. Odsev se oblikuje v enosti duše in razuma. Ne razmišljajte o tem, česa ne želite, ampak o tem, kar si prizadevate doseči.

V petem delu Transurfinga realnosti – Jaboka padajo v nebo, Vadim Zeland znova navdušuje z neverjetnimi koncepti te preproste tehnike.

Knjiga govori o principih in postopkih upravljanja z realnostjo. V tem delu nam avtor predstavi svet kot dvostransko ogledalo in nas seznani z zrcalno tehniko.

Na eni strani ogledala je notranja in na drugi strani zunanja namera. Materialni svet se v tem primeru pojavlja kot odsev, ki odraža misli in namero Boga in vseh živih bitij, ki so utelešenje Boga. Človek z neposrednim delovanjem vpliva na predmete zunanjega sveta, s svojimi mislimi pa iz prostora različic v realnost materializira tisto, česar v tistem trenutku še ni.

Svet je skrbnik, ki v vsakem primeru skrbi za vas in vam hodi naproti. Za vas vedno izbere vse najboljše - zaupajte mu! Z vami hodi z roko v roki in se odziva na vse, kar je v vas: vaše želje, čustva, misli,… Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost.

Osvobodite energijo, prenehajte z vsem, kar znižuje raven energije in se odločite, da postanete Gospodar svoje realnosti! Transurfing vas bo naučil, kako to storiti.

V košarico

vadim_zeland_425319130.jpg

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si