fbpx

Moški na duhovni poti

Redna cena: 17,90 € Vaša cena: 15,00 €


Specifikacija

Richard Rohr in Joseph Martos
Mehka vezava
279
Slovenski

Kaj je pravi moški? Je to le zmagovalec? Je poslovnež, športnik, znanstvenik? Je merilo njegovega življenjskega uspeha denar in oblast? Kaj daje smisel in vrednost njegovemu življenju?

Ali ni morda za vsem prizadevanjem po moči in zmagi, spoštovanju in priznanju strah pred lastno majhnostjo, krhkostjo in smrtjo. Kaj pa če brez duhovnega razvoja obtičimo vedno na istem mestu, nepotešeni v zadovoljevanju čustvenih potreb. Moški na duhovni poti je vodnik skozi labirint zapletenega človekovega bivanja.

 

Iniciacija moškega ima vedno opraviti z naporom, težavami, bojem, ponavadi pa vključuje spoštljivo soočenje z neracionalizmom, nezavednim ali 'divjim'.

Iniciacija pripravi mladega moškega na obvladovanje življenja na načine, ki se razlikujejo od razumskega nadzorovanja in logičnega reševanja problemov. Skratka: pripravi ga na srečanje z Duhom.

Ker dandanes takšno urjenje ne obstaja, je sodobni moški ujet ne le v svojem udobnem znanem svetu, ampak tudi v svoji psihi in v tem, kar ima za razum. Gre za modernistični mit, ki zadnja stoletja obvladuje zahodni svet. To jele eden od mitov, kot je mit o Zeusu ali Kvecaloatlu ali Adamu in Evi.

Morda bi vas zanimalo še

25,70 € Prebujeni moški
Dr. John Gray & Arjuna Ardagh
25,00 € Maske moškosti
Lewis Howes
Rezultati 1 - 2 od 2
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

Name: *
Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si