fbpx

Moja pot do osebne sreče

moja_pot_do_osebne_srece
Novo
5 5 9 Product
Redna cena: 24,90 € Vaša cena: 24,90 €
31 dnevni program hvaležnosti in mnogo več
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Andreja Goropevšek
Mehka vezava
269
Slovenski

Nimam instant rešitve. Nimam čarobne napoja. Nimam paličice, s katero bi zamahnili, da bi bilo v hipu vse prav in dobro. Imam samo svoj pot, ki sem jo prehodila sama s sabo.  

Moja pot do osebne sreče; Andreja Goropevšek

To je vse, kar vam lahko ponudim. Svoje izkušnje, nasvete, ideje, predloge, ki so mi pomagali in lahko pomagajo tudi vam. Edino zagotovilo, ki vam ga danes dajem je, da boste s trdim delom in predanostjo sebi skozi knjigo odkrivali tančice lastnega bistva in prišli do notranjega miru.

Prišli boste do spoznanja, da je vse, kar bi si lahko kadarkoli želeli, že tukaj, v vas samih.

Mnenja o knjigi:

Biti srečen je nekaj, kar si želimo vsi ljudje. Kajne? A vendar se v današnji potrošniški družbi, ki nas prepričuje, da je sreča v materialnem uspehu in vedno novih načinih dokazovanja, lahko na poti do notranjega zadovoljstva kaj hitro izgubimo. Knjiga in program hvaležnosti Andreje Goropevšek prihajata kot dobrodošla popotnica in smerokaz, saj nas vračata in opominjata na tisto bistveno. In bistveni element notranjega zadovoljstva, napredka na poti osebne rasti ter srečnega življenja - hvaležnost.

Medtem ko o hvaležnosti že dolgo govorijo različne kulture, filozofski pogledi in duhovne tradicije, se je znotraj psihologije raziskovanju hvaležnosti več pozornosti namenilo z vzponom pozitivne psihologije. In rezultati vztrajno kažejo, da s pomočjo redne prakse hvaležnosti ne le poglabljamo lastno zadovoljstvo, da hvaležnost prispeva k našemu zdravju in dobrobiti, temveč se obračamo zopet nazaj tudi k drugim, skupnosti. Kako dobrodošel obrat v današnjih časih!

Bralki in bralcu, ki se morda sprašujeta, kako doseči srečo in zadovoljstvo ne glede na okoliščine, ne glede na lastne posebnosti, ne glede na izzive na poti - bo knjiga zares lahko služila kot kompas na poti, predlagane vaje pa kot način dvigovanja energije in vibracije. Naj se odseva v kolektivni vibraciji - in naj nam pomaga, kot že uvodoma povabi avtorica, vedno znova najti pot domov.

- mag. Urša Young, uni. dipl. psihologinja, coachinja in psihoterapevtka

V košarico

Andreja Goropevšek je pisateljica, umetnica, svobodna duša. Je univerzitetna diplomirana profesorica biologije in angleškega jezika, access BARS praktik, ho'oponopono praktik, mama, žena in mnogo več ki jo je pot življenja zanesla v raziskovanje sebe in svoje notranjosti. Pri tem je prišla do prenekaterega spoznanja, ki ga danes deli z vami. Pot do samouresničitve ni vedno lahka ali hitra, vsekakor pa je vedno vredna. 

Morda bi vas zanimalo še

25,00 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
-20%54,00 €43,20 € Komplet Spodbude & Do cilja in naprej (trda vezava)
Sanela Banović in Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
23,00 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
25,90 € Sedež duše
Gary Zukav
25,90 € Moč namere
Wayne W. Dyer
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si