Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
bodi voda prijatelj moj

Bodi voda, prijatelj moj

Shannon Lee
Bruce Lee in njegovo učenje
PPC: 25,00 € Vaša cena: 25,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Shannon Lee
Mehka vezava
¸257
Slovenski
Koda 9789617129410k
Oceni
5 5 7 Product

Bruce Lee je kulturna ikona, ki je po vsem svetu znana po borilnih veščinah in svoji filmski zapuščini. Lee je bil tudi filozofski mislec, ki je že v mladih letih spoznal, da so borilne veščine veliko več kot samo fizični trening – pravzaprav so čudovita prispodoba za polno življenje.

Bodi voda, prijatelj moj; Shannon Lee

V knjigi Bodi voda, prijatelj moj, Leejeva hčerka razodeva ključne koncepte očetove filozofije in nam pokaže, kako jih lahko uporabimo kot orodje za osebnostno rast in samouresničitev.

Vsako poglavje prinaša novo lekcijo spoznanj Brucea Leeja in razkriva uvide iz njegove brezčasne filozofije »bodi voda«.

Shannon sledi očetovim besedam in preskuša njegove nauke na svoji koži, obenem pa spodbuja bralce, naj ob pomoči očetove filozofije najdejo svoj pravi jaz ter vključijo njegove ideje in vaje v vsakodnevno življenje – najsi bo ob učenju nečesa novega, pri premagovanju ovir ali pa iskanju prave poti v življenju.

V košarico

SHANNON LEE je izvršna direktorica in lastnica družinskih podjetij Bruce Lee in predsednica fundacije Bruce Lee ter hči legendarnega mojstra borilnih veščin in kulturne ikone Brucea Leeja. V okviru fundacije Bruce Lee je Shannon zasnovala poletni tabor Camp Bruce, bila je govorka na TED in TEDx ter na predavanjih, ki jih organizira ustvarjalna skupnost Creative Mornings. Shannon živi v Kaliforniji s hčerko Wren, kjer je sovoditeljica podkasta Brucea Leeja in izvršna producentka filma Cinemaxove serije Bojevnik.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00