strupeni starsi

Strupeni starši

Susan Forward, Craig Buck
Jasne, uporabne in učinkovite rešitve.
PPC: 16,70 € Vaša cena: 14,50 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Susan Forward, Craig Buck
Mehka vezava
316
Slovenski
14,5 x 23,5 cm
Koda 9616239198K
Oceni
4.39286 5 28 Product

V knjigi Strupeni starši je ameriška psihoterapevtka Susan Forward pod drobnogled vzela odnose med starši in otroki. Ta odnos je temelj, na katerem otrok gradi odnose z drugimi ljudmi in predvsem lastno osebnost.

Strupeni starši; Susan Forward, Craig Buck

Starši, ki so svoje otroke pretepali, zanemarjali, spolno zlorabljali, obremenjevali s krivdo ali so bili do njih preveč zaščitniški, so strupeni starši. Strupeni starši zato, ker so zastrupili odnose s svojimi otroki. Prizadeti otroci čutijo, da so nevredni ljubezni, nepomembni in nesposobni.

Ko odrastejo, se njihove težave stopnjujejo. Ker so bila dejanja njihovih staršev izkrivljena, iščejo, a le redko najdejo, izhod iz začaranega kroga krivde in samoobtoževanj.

Avtorica nam v prvem delu nazorno predstavi, kako se različni strupeni starši vedejo do otrok. Opiše ravnanja staršev, ki so osredotočeni le na lastne težave, staršev, odvisnih od alkohola, oblastnih staršev ter besedno, telesno in spolno nasilnih staršev.

V drugem delu nam avtorica na podlagi dolgoletnih izkušenj svetuje, kako se učinkovito spopasti s travmami, ki so jih hote ali nehote povzročili starši. Knjiga razkriva najbolj občutljiva področja človeške civilizacije, o katerih se tisočletja sploh ni govorilo. Obenem nam ponuja jasne, uporabne in učinkovite rešitve.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si