Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
zmajeve crte

Zmajeve črte

Aurigo (uredil Tadej Pretner)
Omrežje zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji
PPC: 23,11 € Vaša cena: 20,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Aurigo (uredil Tadej Pretner)
Mehka vezava
131
Slovenski
Koda 9789619114766K
Oceni
5 5 8 Product

Omrežje zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. Ena funkcij tega omrežja pa je tudi potenciranje moči namere, ki je na njem formirana oziroma na njem živi.

Zmajeve črte; Aurigo

Če jasna namera ni formirana, lahko takšno omrežje ali posamezna zmajeva črta, hrani in ohranja tudi brezciljno življenje posameznika ali družbe, ki se ne zaveda, da ima moč aktivnega sodelovanja v kreiranju sedanjosti in prihodnosti. Dejstvo je, da stoji na zmajevih črtah ne le veliko sakralnih, temveč tudi vladnih in vojaških objektov, bank … Je želja po obvladovanju množic razlog, da so tisti, ki so znanje o zmajevih črtah imeli, tako v preteklosti kot tudi danes, to tako ljubosumno skrivali, da je ostalo širšim množicam prikrito?


Aurigo, avtor knjige, je marsikatero dejstvo, povezano z zmajevimi črtami, ponovno odkril. Glede na to, da tudi sam ugotavlja, da je bilo znanje o zmajevih črtah v preteklosti že izrabljeno v neetične namene, je imel precej pomislekov o tem, v kakšni meri naj svoja odkritja objavi, saj bi lahko to znanje spet kdo izkoristil za takšne in drugačne manipulacije.

Ne spreglejte uspešnice Labirinti in njihove skrivnosti!

A vsak kovanec ima dve plati. Če gre znanje med ljudi, so manipulacije in manipulatorji tudi lažje in hitreje prepoznani, ko pa »sovražnika« poznaš, mu veliko lažje pariraš. Dejstvo je, da je po vsem svetu na zmajevih črtah postavljenih veliko svetišč različnih religij in seveda si lahko zastavimo vprašanje, kaj je tisto, ki lahko da lokacijam, izbranim na zmajevih črtah, sveto dimenzijo. Zanesljivega odgovora ne poznam, prav zagotovo pa je večplasten, tako da bo naše razumevanje pomena zmajevih črt raslo skozi spoznavanje posameznih fragmentov tega vedenja.

Povsem prepričan pa sem, da je energijsko-informacijski odziv na posameznih lokacijah zmajevih črt tesno povezan z inputom – torej s tistim, kar človek na njih »počne« tako na fizični ravni (posegi v prostor, ki hkrati pomenijo tudi posege v prost pretok energije po zmajevih črtah), kot tudi na ravni miselno-čustvenih procesov in na duhovni ravni. Popolnoma se strinjam z avtorjem, ki pravi, da nam lahko pogosto oziroma načrtno zadrževanje na zmajevih črtah okrepi nekatere sposobnosti, kot tudi poglobi določene slabosti. 

- Iz spremne besede urednika Tadeja Pretnerja  

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00