fbpx

Vrnitev k sebi

vrnitev_k_sebi_osho_2
Novo
5 5 4 Product
Redna cena: 21,70 € Vaša cena: 21,70 €
Vrata, ki vodijo k spremembam, se imenujejo meditacija
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Osho
Mehka vezava
142
Slovenski

Ta svetovna uspešnica ponuja nasvete za meditacijo in specifične tehnike, ki jih je vredno preizkusiti; vpogled v navade, ki nas ohranjajo napete in v konfliktu; in uvid, kako bi bilo videti življenje, če bi lahko prepoznali te navade in jih opustili.

Vrnitev k sebi; Osho

Vsi smo že doživeli trenutke "prihoda domov" - ko smo sproščeni, prizemljeni in brez nemira, ki sicer močno zaznamuje naše vsakodnevno življenje. S tehnikami, prilikami in meditacijami iz knjige Vrnitev k sebi se lahko ti redki trenutki, ko se "počutimo doma", preobrazijo v notranji tok, ki bo prežemal vse vidike našega življenja. 

Preverite uspešnico hrvaškega avtorja Adriana P. Kezeleta - Hej, človek, spravi se meditirat!

Oshov edinstveni prispevek k razumevanju tega, kdo smo, se izmika kategoriziranju. Edini namen tega mistika in znanstvenika uporniškega duha je opozoriti človeštvo na nujno potrebo po odkrivanju novega načina življenja. Nadaljevati kot doslej pomeni ogrožati naše preživetje na tem edinstvenem in čudovitem planetu. 

Njegov ključni pogled je, da se samo s spreminjanjem sebe, vsakega posameznika zase, lahko spremeni tudi razplet za vse nas - naših družb, naših kultur, naših prepričanj, našega sveta. Vrata, ki vodijo k tem spremembam, se imenujejo meditacija. 

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si