vrnitev k sebi osho 2

Vrnitev k sebi

Osho
Vrata, ki vodijo k spremembam, se imenujejo meditacija
PPC: 21,70 € Vaša cena: 21,70 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Osho
Mehka vezava
142
Slovenski
Koda 9789617129359K
Oceni
4.83333 5 6 Product

Ta svetovna uspešnica ponuja nasvete za meditacijo in specifične tehnike, ki jih je vredno preizkusiti; vpogled v navade, ki nas ohranjajo napete in v konfliktu; in uvid, kako bi bilo videti življenje, če bi lahko prepoznali te navade in jih opustili.

Vrnitev k sebi; Osho

Vsi smo že doživeli trenutke "prihoda domov" - ko smo sproščeni, prizemljeni in brez nemira, ki sicer močno zaznamuje naše vsakodnevno življenje. S tehnikami, prilikami in meditacijami iz knjige Vrnitev k sebi se lahko ti redki trenutki, ko se "počutimo doma", preobrazijo v notranji tok, ki bo prežemal vse vidike našega življenja. 

Preverite uspešnico hrvaškega avtorja Adriana P. Kezeleta - Hej, človek, spravi se meditirat!

Oshov edinstveni prispevek k razumevanju tega, kdo smo, se izmika kategoriziranju. Edini namen tega mistika in znanstvenika uporniškega duha je opozoriti človeštvo na nujno potrebo po odkrivanju novega načina življenja. Nadaljevati kot doslej pomeni ogrožati naše preživetje na tem edinstvenem in čudovitem planetu. 

Njegov ključni pogled je, da se samo s spreminjanjem sebe, vsakega posameznika zase, lahko spremeni tudi razplet za vse nas - naših družb, naših kultur, naših prepričanj, našega sveta. Vrata, ki vodijo k tem spremembam, se imenujejo meditacija. 

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si