fbpx

Svoboda

svoboda
5 5 1 Product
Redna cena: 21,70 € Vaša cena: 21,70 €
Se v vsakem trenutku odzivamo iskreno ter zvesto sebi?
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Osho
Mehka vezava
169
Slovenski

V knjigi Svoboda Osho govori o treh ravneh svobode. Najvišja oblika med njimi je več kot samo to, da smo za nekaj ali proti nečemu; pomeni, da imamo svobodo, da preprosto smo, kar smo, in se v vsakem trenutku odzivamo iskreno ter zvesto sebi.

Svoboda; Osho

V tej knjižni uspešnici Osho opisuje tri ravni svobode. Prva raven je »svoboda od«, kar pomeni svobodo, ki je posledica osvobojenja od tega, čemur sam pravi »psihološko suženjstvo«. Psihološko nas zasužnjijo zunanji viri, kot so starši, družba ali religija.

Naslednja raven je »svoboda za«, ki predstavlja pozitivno svobodo, ki jo začutimo, ko nekaj izpolnimo ali ustvarimo – na primer izpolnjujoč odnos ali umetniško ali dobrodelno vizijo. In navsezadnje obstaja »zgolj svoboda«, ki je najvišja in ultimativna svoboda. Ta tretja raven je več kot to, da smo za nekaj ali proti nečemu; je svoboda, da preprosto smo, kar smo, in se na vsak trenutek iskreno odzovemo.


Knjiga vam bo pomagala prepoznati ovire na poti do vaše svobode, tako posredne kot tiste, ki jih ustvarimo sami. Pomagala vam bo pametno izbirati svoje bitke ter najti pogum, da bi lahko bili to, kar ste.

V košarico

OSHO, sodobni mistik, čigar življenje in učenje vplivata na milijone ljudi vseh starosti in poklicev, je britanski Sunday Times razglasil za enega od »1000 ljudi, ki so zaznamovali dvajseto stoletje«. Njegove mednarodne knjižne uspešnice so na voljo v 58 jezikih po vsem svetu.

Morda bi vas zanimalo še

-50%25,00 €12,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-70%17,90 €5,37 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
-30%29,00 €20,30 € PREBOJ - zoperstavite se avtoriteti iluzije
Adrian P. Kezele
-20%25,00 €20,00 € Viveka
Adrian P. Kezele
18,50 € Pogum
Osho
19,90 € Radost
Osho
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si