fbpx

Mojstrstvo ljubezni

Mojstrstvo ljubezni
5 5 3 Product
Redna cena: 15,99 € Vaša cena: 14,40 €
Vse, kar je, je ustvarjeno iz Ljubezni.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Don Miguel Ruiz
Mehka vezava
215
Slovenski
13,0 x 18,4 cm

Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva.

Mojstrstvo ljubezni; Don Miguel Ruiz

Prvo je mojstrstvo zavestnosti. To nas uči, da se zavedamo, kaj v resnici smo. To je prvi korak proti svobodi, saj ne moremo biti svobodni, če ne vemo, kaj smo, oziroma kakšno svobodo iščemo. Tolteki so rekli: »Uzrimo se v resnici,« in so se izmojstrili v veščini ozavedanja. 

Drugo je mojstrstvo preobrazbe, ki nas uči, kako naj postanemo duhovni bojevniki in »zalezujemo« svoja dejanja ter odzive, da bi se osvobodili priučenega znanja, ki nas uklepa v suženjstvo. To mojstrstvo nam kaže, kako naj spremenimo svoje »dogovore« in prepričanja – in z njimi sanje svojega življenja. 

Mojstrstvo ljubezni je sad prvih dveh mojstrstev. S tolteškega zornega kota je vse, kar je, ustvarjeno iz Ljubezni. 

Ljubezen je življenje samo. Ko se izmojstrimo v ljubezni, se uskladimo z Duhom Življenja, ki veje skozi nas. Tedaj nismo več telo, um ali duša; tedaj smo samo še ljubezen. Tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi našo srečo. 
Ko se torej izmojstrimo v zavestnosti, preobrazbi in ljubezni, si znova pridobimo božanstvo in postanemo eno z Bogom. 

To pa je Toltekov cilj. 

Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju, v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel osvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo raje vpisal medicino ter postal zdravnik. 
Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči nenadoma prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avtomobila. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja. 
To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi, pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl. 
Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz rodu Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starih Toltekov.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

15,30 € Peti dogovor
Don Miguel Ruiz & don Jose Ruiz
15,80 € Štirje dogovori
Don Miguel Ruiz
12,00 € Ne mislim, samo ljubim
Aleksandra S. Kelc
14,40 € Glas spoznanja
Don Miguel Ruiz
18,90 € Onstran strahu
Mary Carroll Nelson & Don Miguel Ruiz
29,90 € Energija ljubezni
Donna Eden in David Feinstein
23,70 € Usodna energija
Anna Tia Paynich
Rezultati 1 - 8 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si