fbpx

Štirje dogovori

Štirje dogovori
4.4 5 10 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: 15,80 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Don Miguel Ruiz
Mehka vezava
137
Slovenski
12,5 x 18,5 cm

Knjiga Štirje dogovori, ki zajema iz zakladnice starodavne tolteške modrosti, nas prepričljivo vodi po poti k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni.

Štirje dogovori; Don Miguel Ruiz

Tolteke so pred tisoč leti po vsej južni Mehiki poznali kot »ženske in može znanja«. Zbirali so se kot učitelji (nahuali) in učenci v Teotihuacanu, starodavnem mestu piramid – v kraju, kjer »človek postane bog«. V stoletjih, ki so sledila, so bili nahuali prisiljeni starodavno modrost skrivati, oziroma ohranjati v tajnosti. To znanje se je vseeno skrivoma izročalo iz roda v rod. Don Miguel Ruiz je nahual iz rodovne linije Orlovega viteza in njemu je bilo v duhu naloženo, da nam razkrije neprecenljivo modrost Toltekov.

Čeprav je tolteška modrost neločljivo povezana z duhom, jo še najbolj natančno opišemo kot način življenja, ki na široko odpira vrat sreči in ljubezni.

Knjiga Štirje dogovori, ki zajema iz zakladnice starodavne tolteške modrosti, nas prepričljivo vodi po poti k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni.

V košarico

Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju, v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel osvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo raje vpisal medicino ter postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči nenadoma prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avtomobila. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi, pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz rodu Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

14,40 € Mojstrstvo ljubezni
Don Miguel Ruiz
14,40 € Glas spoznanja
Don Miguel Ruiz
24,90 € Razgrinjanje mreže
Sharon McErlane
15,30 € Peti dogovor
Don Miguel Ruiz & don Jose Ruiz
Ni cene Veličastni Saturn
Adrian Predrag Kezele
18,90 € Osebnostni plus
Florence Littauer
Rezultati 1 - 8 od 12
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si