fbpx

Razvoj zavesti: novo razumevanje procesov, ki gradijo boljše življenje in boljši

razvoj_zavesti
4.875 5 8 Product
Redna cena: 20,00 € Vaša cena: 20,00 €
V času, ko nam grozijo katastrofe še nevidenih dimenzij, se nam obetajo tudi neslutene nove možnosti
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

David Cigoj
Mehka vezava
440
Slovenski

Knjiga je znanstveno utemeljena in opisuje družbeno zgodovinski proces osvobajanja človeštva. Ta ne omogoča le boljšega življenja temveč, kar je bistveno - psihološki razvoj posameznikov, ki pripelje do razvoja zavesti.

Razvoj zavesti; David Cigoj

Ljudem se z razvojem odpira um, s tem pa njegova uporabna moč za bolj pravilno, pravično, kvalitetno in dobro upravljanje s svojim notranjim in zunanjim svetom. To omogoča razcvet posameznikov, celotnih družb in tudi naravnega okolja. Znanost je dokazala obstoj prelomne točke, ko se začne neke vrste zlata doba. Takrat zavlada kultura odgovornosti, ki ni resnobna in obremenjujoča temveč radostna. Vprašanje je le, ali se nam bo uspelo do tja razviti pravočasno. ...

V času, ko nam grozijo katastrofe še nevidenih dimenzij, se nam obetajo tudi neslutene nove možnosti. Tokrat naj bi se razvijal čisto vsak posameznik. Knjiga podrobno predstavi stopnje razvoja, kaj ga omogoča in kaj zavira. Prav tako predstavi kulturne in razvojne stopnje družb.

V košarico

david_cigoj.jpg

Avtor David Cigoj je stopil na ramena velikanov družboslovnih ter humanističnih znanosti in njihovo znanje povezal v meta teorijo, ki omogoča enotno in celostno razumevanje razvoja. Ambiciozno bi lahko rekli, da knjiga predstavlja neke vrste humanistično teorijo vsega. Seveda ni nič absolutno in neznanke bodo ostale, saj tudi znanost še ne ponuja odgovorov na vsa vprašanja. Po zaključku branja bo bralec vseeno imel zadovoljujoč občutek vedenja in razumevanja. V veliki meri se bo rešil negotovosti neznanja. Imel bo ključno prednost pred onimi, ki ne vedo in ne razumejo. Počutil se bo kot bi v filmu Matrica, pogoltnil bo rdečo tabletko in vedeti ne bo pomenilo trpljenja, ampak ravno obratno – vznemirljivo novo stanje.

foto: razvojzavesti.si

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si