Joe Dispenza - Paket treh knjig

joe_dispenza_komplet_3_2137711042
4.26316 5 38 Product
Redna cena: 85,80 € Vaša cena: -20%85,80 €68,64 €
Izkoristite ugodno ceno paketa in prihranite kar 19,66€ + poštnino podarimo
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Joe Dispenza
Mehka vezava
900
Slovenski

Paket uspešnic z 20% popusta in brezplačno poštnino!

Joe Dispenza - Paket treh knjig (Placebo ste vi, Odvadite se biti to, kar ste, Postanite brezmejni)

Paket vsebuje knjige:

Placebo ste vi ; Joe Dispenza

V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, Dispenza razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti!

Joe Dispenza; Odvadite se biti to, kar ste

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega? Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste!

Postanite brezmejni; Joe Dispenza

Ta knjiga združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi ljudem, kot ste vi in jaz, pokazala, kako lahko živimo bolj mistično življenje.

V košarico

joe-dispenza-avtor_1113712289.jpg

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Kot učitelj in predavatelj je bil dr. Joe doslej vabljen na nastope v več kot 26 državah na šestih celinah. Izobražuje več tisoč ljudi, predava razumljivo, spodbudno in sočutno. Podrobno pojasnjuje, kako lahko ljudje preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi ustvarili trajne spremembe. Poleg številnih spletnih in televizijskih tečajev izvaja tudi tridnevne nadaljevalne in petdnevne izpopolnjevalne delavnice po svetu.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si