fbpx

Keto dieta

keto_dieta
4 5 3 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 25,90 €
Dieta, ki v temeljih spremeni način porabljanja kalorij v vašem telesu

Specifikacija

Dr. Josh Axe
Mehka vezava
384
Slovenski

30-dnevni načrt, kako shujšati, uravnati hormone, okrepiti zdravje možganov in odpraviti bolezen - Z več kot 80 recepti.

Keto dieta; Josh Axe

Ketogena dieta je dandanes dieta z najhitreje rastočim številom privržencev na svetu, in to upravičeno. Če jo izvajamo pravilno, dokazano porabljamo maščobne zaloge, zmanjšajo se vnetja, zavira se napredovanje raka, z njo uravnavamo hormone in črevesne bakterije, lajšamo nevrološka obolenja in si celo podaljšujemo življenjsko dobo. Na žalost se številni ljudje ne zavedajo nekaterih ključnih dejavnikov, ki so nujni za njen uspeh, s čimer si tlakujejo pot do občutka nemoči, neuspeha in poslabšanja.

V Keto dieti dr. Josh Axe razjasni, kako je v resnici, in po korakih ponudi temeljita in neposredna navodila, kako ostati zdrav vse življenje. Za razliko od drugih knjig o tej temi Keto dieta navaja in podrobno opisuje pet različnih ketogenih protokolov ter pojasnjuje, zakaj je izbira pravega nujna za vaše telo in vaš življenjski slog, če želite, da vam uspe.

V knjigi boste našli vse, kar potrebujete, da se lahko za vselej poslovite od trdovratne maščobe in kroničnih bolezni, vključno z:

• nakupovalnimi seznami

• okusnimi recepti

• programi telesne vadbe

• dostopnimi razlagami znanstvene podlage učinkovite diete

• petimi različnimi keto načrti in navodili, kako izbrati tistega, ki vam je najbolj pisan na kožo!

V košarico


Ketogeni prehranjevalni program je znanstveno utemeljena pot do zmanjšanja vnetja, odprave hormonskih neravnovesij, sprožitve hujšanja in preoblikovanja zdravja tako, da imate kar se da dobre možnosti za prihodnost brez bolezni.

Gre za pristop z veliko maščob, zmerno količino beljakovin in zelo malo ogljikovih hidratov – za edinstveno kombinacijo, ki doseže nekaj, česar ne more nobena druga dieta: v temeljih spremeni način porabljanja kalorij v vašem telesu.

josh_axe.jpg

Dr. Josh Axe, zdravnik funkcionalne medicine, doktor kiropraktike, klinični nutricionist, je ustanovitelj svetovno najbolj obiskane spletne trgovine s področja naravnega zdravja DrAxe.com. Je tudi avtor prodajne uspešnice Eat Dirt (Jejmo zemljo) in soustanovitelj podjetja s prehranskimi dopolnili Ancient Nutrition. Dr. Axe je reden gost oddaje Dr. Oz in avtor prispevkov za revije Shape, PopSugar, HuffPost, Men’s Health, Forbes, Business Insider, Muscle & Fitness Hers in Well+Good.

Morda bi vas zanimalo še

24,80 € Kako do več energije
Sanja Lončar v sodelovanju s Sandro Klemenc in Igorjem Šajnom
27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
19,90 € Moč vitamina D
Ivan Soče
Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si