fbpx

Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa

zdravniko_preizkueno
3.625 5 8 Product
Redna cena: 20,00 € Vaša cena: -50%20,00 €10,00 €
Tehnike, s katerimi lahko začnemo aktivno vplivati na svoje stanje

Specifikacija

dr. Giraud W. Campbell
Trda vezava
200
Slovenski

V knjigi Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa je opisana metoda zdravljenja artritisa, ki se je izkazala za uspešno že pri deset tisočih bolnikov.

Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa; dr. Giraud W. Campbell

Velika uspešnica preteklih let, priročnik dr. Campbella, Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa, nam prinaša preverjeno učinkovito metodo boja proti tej veliki skupini bolezni, bolj splošno znanimi kot revmatska obolenja. Le teh poznamo prek sto, in jih delimo na dve temeljni vrsti: revmatoidni artritis in artroza, poleg prištevamo še protin oz. po starem, putiko. Za vse te bolezni je značilno, da napadajo sklepe, jih sčasoma zmaličijo, povzročajo neredko strahotne bolečine, otekanje, pregrevanje, in prispevajo k opaznemu slabšanju splošne kakovosti življenja.

Po dr. Campbellovem mnenju gre za strupe, ki jih vnašamo v telo vsakodnevno, praviloma z uživanjem napačnih ali neustreznih vrst hrane, to je takšne hrane, ki je industrijsko pridelana ali predelana, zaradi nepravilne priprave pa še dodatno obubožana, uničena. In vsi ti strupi se odlagajo tam, kjer je pretok krvi najslabši, v sklepih torej. Rešitev težave se skriva v spremenjenem načinu prehrane in postopnem očiščenju organizma vseh strupov, ki so se nam nabrali skozi leta.

Dr. Campbell nam najprej razloži svoj pogled na nastanek bolezni, njen razvoj in tipične posledice, ki jih prinaša. V nadaljevanju nas pouči o človekovih prehrambenih potrebah ter o vplivu določenih hranil, vitaminov in mineralov na naše splošno zdravstveno stanje. Nato nam razkrije tehnike, s katerimi lahko začnemo aktivno vplivati na svoje stanje, pričnemo s procesom očiščevanja, izbiro in pripravo zdrave in polnovredne hrane, ter se obenem posvetimo še drugim koristnim dejavnostim, ki pomagajo krepiti organizem in ohranjati znova pridobljeno odpornost in vitalnost.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
-7%27,00 €25,11 € Ko telo reče ne
Gabor Maté
-7%29,90 €27,81 € Medicinski medij
Anthony William
19,90 € Moč vitamina D
Ivan Soče
-7%27,90 €25,95 € Placebo ste vi
Joe Dispenza
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si