Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
pet-tibetancev

Pet tibetancev

Christopher S. Kilham
PPC: 17,00 € Vaša cena: 15,80 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Christopher S. Kilham
Mehka vezava
109
Slovenski
12,5 x 18,5 cm
Koda 9789616804585K
Oceni
5 5 2 Product

Pet tibetancev

Pet gibalnih vaj za zdravje, energijo in osebnostno moč

Vadba joge zaneti ogenj v telesu in umu ter požene energijo skozi čakre.

V tej knjigi boste našli vse, kar morate vedeti, da uravnovesite duha in okrepite telo, da boste delovali bolj zbrano in modro, postali bolj zdravi in se lažje spopadali z življenjem. Ni vam treba romati v Himalajo po skrivnostne nauke ali prestajati asketske preizkušnje – vse je tu, v knjigi Pet tibetancev.

Redno izvajajte pet tibetanskih vaj, da:

• odpravite napetost v mišicah

• izboljšate prebavo

• okrepite ožilje in srce

• uravnovesite energijo čaker

• dosežete notranji mir

• se na splošno počutite bolje ter

• dlje ohranjate mladostno prožnost telesa in duha

Pet tibetanskih jogijskih vaj ali pet tibetanskih obredov pomlajevanja je prvič v knjižici opisal Peter Kelder, ki je trdil, da je za ta več kot 2.500 let star sistem vadbe izvedel od nekega upokojenega britanskega častnika. Ta mu je pripovedoval o svojih dogodivščinah v Indiji in Tibetu, kjer se je naučil joge v nekem budističnem samostanu.

Pravega izvora predstavljenih vaj še niso ugotovili, poznavalci tega področja pa pravijo, da se od drugih sistemov joge razlikujejo predvsem po tem, da niso statične, temveč se gibi izvajajo povezano in tekoče. Christopher S. Kilham v svoji knjigi pojasnjuje tudi vlogo pravilnega dihanja, o čemer Kelder ni pisal.

Christopher S. KilhamO avtorju:

Christopher S. Kilham

Christopher S. Kilham prakticira in poučuje jogo že od leta 1978, sicer pa je etnobiolog, ki že več kot trideset let potuje v najbolj odmaknjene in težko dostopne predele sveta, kjer se uči starih modrosti od krajevnih zdravilcev in šamanov. Ustanovil je organizacijo Medicine Hunter, katere poslanstvo je zbrati in ohraniti čim več zdravilskega znanja domorodcev, katerih kulture nezadržno izginjajo; promovirati naravne oblike zdravljenja in spodbujati sonaraven trajnostni razvoj.

Napisal je več knjig in številne članke ter nastopil v priljubljenih ameriških televizijskih oddajah. Njegovo knjigo Pet tibetancev, ki je prvič izšla leta 1994, so že velikokrat ponatisnili in jo prodali že 110.000 izvodov.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00