fbpx

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni

prepreite_in_odpravite_srnoilne_bolezni
5 5 1 Product
Redna cena: 27,00 € Vaša cena: 27,00 €
medicinsko preverjen recept kako se s pravilno prehrano lahko do konca življenja zaščitimo pred vsemi srčnožilnimi boleznimi.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Dr. Caldwell B. Esselstyn, Jr.
Mehka vezava
336
Slovenski

Knjiga, ki bo rešila življenje tudi mnogim Slovencem

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni; Dr. Caldwell B. Esselstyn, Jr.

Najpogostejši vzrok smrti v zahodnem svetu, tudi v Sloveniji, so bolezni srca in ožilja. V knjigi nam avtor, dolgoletni zdravnik in raziskovalec, predstavi medicinsko preverjen recept kako se s pravilno prehrano lahko do konca življenja zaščitimo pred vsemi srčnožilnimi boleznimi. »Rešitev, ki jo dr. Esselstyn predstavi v knjigi Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni, je tako globokoumna kot Newtonovo odkritje težnosti. Polovica vseh Američanov, ki bodo danes umrli, bi lahko preložila srečanje s pogrebnikom, če bi sledila programu dr. Esselstyna.« - Howard F. Lyman, soavtor knjig No more bull! in Mad cowboy.

Beseda urednika: "Če poznate koga, ki ima srčnožilne bolezni, mu boste lahko naredili veliko uslugo, če mu poveste za to knjigo."

Knjiga Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni ponuja bralcem isti enostavni prehranski program, ki je dramatično in za vedno spremenil življenje pacientov. S tem načinom prehranjevanja bodo pacienti s koronarno srčno boleznijo ohranjali dovolj nizko raven holesterola, da gotovo ne bodo nikoli doživeli srčnega infarkta.

Knjiga je prava prodajna uspešnica in vključuje več kot 150 receptov za slastne jedi iz rastlinskih sestavin. V njej je predstavljena znanstvena osnova enostavnega načrta, ki je drastično in za vedno spremenil življenje pacientov s koronarno srčno boleznijo. Bralcem bo dala moč in orodja, s katerimi bodo prevzeli nadzor nad zdravjem svojega srca.

Ta knjiga je pomagala tisočem po vsem svetu. Po njeni zaslugi se je tudi Bill Clinton odločil za vegansko prehrano, ki mu je rešila življenje.

Iz predgovora k slovenski izdaji:

Mislim, da je nastopil pravi čas za to knjigo. Smo v času, ko spreminjamo socialne predstave glede pričakovane življenjske dobe in kakovosti življenja v starosti. Spominjam se časov in razmišljanja, da je povsem naravno, da ljudje umirajo pri 65. letih. 90-letni starci so bile izjeme in ne pravilo. Sedaj so nam ta leta na dosegu rok. In naenkrat je pomembno, ali bomo pri 90-ih zdravega duha in telesa ali pa bolehali za Alzheimerjevo boleznijo in bili v zadregi, ker se ne bomo mogli spomniti, ali smo že ta dan vzeli zdravila za srce in sladkorno ali ne.

In naenkrat se bosta izoblikovali dve skupini ljudi: ena bo živela v domovih upokojencev v svoji preteklosti, ker sedanjosti ali ne bodo imeli več zaradi demence ali pa bo ta zaradi teže bolezni in izgub pomembnih odnosov preveč težka in bodo od nje aktivno bežali, in druga skupina aktivnih, srečnih in zadovoljnih starostnikov, ki bodo na stara leta živeli polno življenje. In mislim, da bo to, kar bo ti dve skupini ločilo, predvsem način prehranjevanja, za katerega so se odločili nekaj desetletij nazaj. Ta, kar damo vase, izgrajuje naše telo. Omogoča ali preprečuje nastanek bolezni. Esselstynova knjiga nam lahko pri tej odločitvi pomaga, ko še imamo čas za odločitev. Pri tem pa, ne nazadnje, lahko naredimo še nekaj dobrega za živali in naš planet.

mag. Miloš Židanik, dr. med., spec. psihiater in psihoterapevt

O avtorju:

Dr. Caldwell B. Esselstyn, Jr., je bil več kot petintrideset let zdravnik na clevelandski kliniki, zdaj pa je mednarodno priznani raziskovalec. Leta 1991 je služboval kot predsednik združenja American Association of Endocrine Surgeons. Organiziral je Prvo nacionalno konferenco o odpravi koronarne srčne bolezni. Leta 2005 je kot prvi prejel nagrado Benjamina Spocka za sočutje v medicini. Dr. Esselstyn in njegova žena, Ann Crile Esselstyn, uživata rastlinsko hrano že več kot dvajset let. Skupaj svetujeta pacientom v Clevelandu in na kmetiji na severu države New York, kjer je dr. Esselstyn odraščal. Nastopil je tudi v znanem dokumentarnem filmu Forks Over Knives.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 3 od 3
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si