zdravilo za vse bolezni lazarev

Zdravilo za vse bolezni

S.N. Lazarev
Kako človekova napačna občutja povzročajo določene bolezni
PPC: 23,00 € Vaša cena: 23,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

S.N. Lazarev
Mehka vezava
176
Slovenski
Koda 9789619634509K
Oceni
4 5 13 Product

Nova knjiga S.N. Lazareva "Zdravilo za vse bolezni" obravnava temo telesnega in duševnega zdravja človeka z osredotočenostjo na energetske vidike.

Zdravilo za vse bolezni; S.N. Lazarev 

Avtor nas uči, da je zdravje predvsem odvisno od človekove energije, pri čemer je energija povezana z njegovimi občutki. Prav naš odnos do življenja, naša čustva, določajo naše zdravje in usodo. Vse, kar se dogaja nam in okoli nas, vse informacije, ki jih prejemamo, se lomijo skozi naš pogled na svet in naš značaj. Če sta ta nepopolna, se začnejo težave tako z zdravjem kot z usodo.

V knjigi je govora o tem, kako človekova napačna občutja povzročajo določene bolezni. Osvetljene so pomembne teme, kot so nastanek onkoloških bolezni, sladkorne bolezni, duševnih bolezni, bolezni notranjih organov. Analizirane so tipične napake, ki jih ljudje storijo po tem, ko preberejo knjige S.N. Lazareva, pričakujoč ozdravitev, vendar ne razmišljajo o mnogih pomembnih stvareh, brez katerih ni ničesar mogoče doseči.

Navedeni so nasveti za mlade starše, načela pravilne prehrane in še veliko več.

Nazadnje je pomembno razumeti, da je človek energetsko bitje, ki energijo črpa iz ljubezni in vere. Vsak izmed nas mora najprej poskrbeti za svojo dušo in občutke, spoznati, da zdravje temelji predvsem na nas samih, ne na zdravnikih ali duhovnikih. Človekovo zdravje je odvisno od tega, ali v njegovi duši prebiva ljubezen, najpomembnejše zdravilo za vse bolezni.  

V košarico

lazarev_1570466142.jpg

Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski psiholog, filozof, ekstrasenzorik, zdravilec in avtor knjig iz zbirke "Diagnostika karme", "Človek prihodnosti" in "Izkušnje preživetja". Samo v Rusiji je bilo prodanih več kot 15 milijonov izvodov njegovih knjig. Napisal je 37 knjig, ki so bile prevedene v številne jezike, od tega sta trenutno dve knjigi prevedeni v slovenski jezik. V njih je razkril izkušnje 30 let dolgega raziskovanja, ki je edinstveno v celotni duhovni zakladnici sveta.

Prvič v zgodovini je podrobno opisano delovanje družinske in osebne karme ter pojasnjena duševna fiziologija. Avtor v svojih knjigah na primerih tisočih ozdravljenih pacientov pokaže, kako vedenje in čustva staršev vplivajo na zdravje in usodo njihovih otrok. Jasno pokaže, kako je vse medsebojno povezano, ter kako lahko z spreminjanjem svojega značaja in pogleda na svet premagamo najtežje bolezni, postanemo srečni in izboljšamo svojo usodo.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si