fbpx

Peganska dieta

peganska_dieta
5 5 4 Product
Redna cena: 25,90 € Vaša cena: 25,90 €
21 praktičnih načel za izboljšanje zdravja v svetu, polnem zmede o prehrani
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

dr. Mark Hyman
Mehka vezava
289
Slovenski

Kaj dobimo, če združimo najboljša načela paleo diete in veganstva? Pegansko dieto! Ta knjiga je polna praktičnih nasvetov, kako se prehranjevati tako, da bomo vitalni, zdravi in radostni – vse življenje.

Peganska dieta; dr. Mark Hyman

Knjiga Peganska dieta združuje načela paleo diete in veganske prehrane! Odkrijte praktične nasvete in recepte za zdravo življenje brez bolezni.

Dr. Mark Hyman v knjigi pojasni, kako:

  • združiti najboljše vidike paleo diete (uživanje zdravih maščob, omejeno uživanje prečiščenih ogljikovih hidratov in sladkorja) in veganstva (uživanje velikih količin zelenjave);
  • jesti polnovredno hrano, ki ni dobra le za naše zdravje, temveč njeno pridelovanje koristi tudi našemu planetu;
  • dvigniti svoje kuhanje na novo raven s tridesetimi slastnimi recepti, kot so krompirjeve palačinke z avokadom, brezžitni mesni takosi z zeliščno salso, slastna mehka rebrca s kuskusom iz indijskih oreščkov in presni cimetovi krofi.

Odkrijte, kako hrano uporabljati kot zdravilo!

Vaš vodič do uporabe hrane kot zdravila

Peganska dieta obsega 21 preprostih, jasnih načel, ki odgovarjajo na vprašanje, kaj jesti, da bomo preprečili nastanek bolezni in ozdravili.

Jejte hrano, ki preprečuje nastanek bolezni

Hrana ima moč, da nas zdravi ali nam škodi. Načela v njej vam bodo razkrila, kako hrano uporabljati kot zdravilo in kako preprečiti nastanek najpogostejših bolezni našega časa. V njej boste izvedeli, kako izbirati najbolj hranljivo hrano za svoje telo.

Pomagajte rešiti naš planet

Prehranjevanje ni le osebna izbira, pač pa tudi kmetijsko, okoljsko in politično dejanje. Peganska dieta vam bo razkrila, kako lahko trikrat na dan z izbiro hrane glasujete za zdrav planet. Kaj pomeni jesti na način, ki je trajnosten in etičen? Odgovor se skriva v tej knjigi.

30 slastnih peganskih receptov

Peganska dieta vsebuje preproste in hranljive recepte, ki jim lahko sledi vsak – tako začetniki kot izkušeni kuharji! Vzljubite kuhanje in začnite pripravljati zdrave obroke s 30 hranljivimi recepti za pripravo zajtrkov, kosil, večerij, sladic in še več.

Če želite uživati hrano, ki vam bo pomagala živeti dolgo in bo izboljšala zdravje vaših možganov in črevesja, je to knjiga za vas.

V košarico

MARK HYMAN, DR. MED., verjame, da si vsi zaslužimo biti vitalni – in da imamo moč za to v svojih rokah. Njegovo poslanstvo je odpravljanje temeljnih vzrokov kroničnih bolezni z izkoriščanjem moči funkcionalne medicine, da bi preoblikoval naš zdravstveni sistem.

Je zdravnik družinske medicine, avtor enajstih knjižnih uspešnic z lestvice New York Timesa in mednarodno priznani vodja, predavatelj ter učitelj funkcionalne medicine. Je direktor kliničnega centra za funkcionalno medicino v Clevelandu, ustanovitelj in medicinski direktor centra The UltraWellness Center, predsednik upravnega odbora Inštituta za funkcionalno medicino in medicinski urednik pri The Huffington Post, kot gostujoči zdravnik pa je redno sodeloval v številnih televizijskih oddajah, vključno s CBS This Morning, Today, Good Morning America, CNN, The View, Katie in The Dr. Oz Show. Je tudi avtor enega najbolj priljubljenih podkastov o zdravju, The Doctor's Farmacy.

Morda bi vas zanimalo še

18,70 € Ostani pri 40-ih
dr. Richard Lippman
29,90 € Matejina veganska kuhinja 2
Mateja Tea Dereani, Jaka Košir
27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
Rezultati 1 - 6 od 6
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si