fbpx

Uživaj pravo hrano

uivaj_pravo_hrano
5 5 7 Product
Redna cena: 26,99 € Vaša cena: 26,99 €
'Uživaj pravo hrano' nam ponuja strokovno utemeljeno znanje, potrebno za poizvedovanje, raziskovanje in poglabljanje v naše prehranjevanje in vse v zvezi z njim
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Carlos Ríos
Mehka vezava
359
Slovenski

Glede prehrane večina prebivalstva živi v zmoti. Tako kot v filmu Matrica živimo v svetu, v katerem »ne jemo prave hrane, temveč izdelke, ki so nam jih postavili pred oči«. 

Uživaj pravo hrano; Carlos Ríos

Okolje je zasnovano prav za uživanje nezdravih izdelkov: močno predelanih živil. Nad tem okoljem bdi temačna plat prehrambne industrije, ki prebivalstvo praktično sili k nakupu izdelkov, s katerimi škodijo svojemu zdravju.

'Uživaj pravo hrano' nam ponuja strokovno utemeljeno znanje, potrebno za poizvedovanje, raziskovanje in poglabljanje v naše prehranjevanje in vse v zvezi z njim. Pojasni nam osnove Realfoodinga, življenjskega sloga, katerega namen je iz naše prehrane pregnati močno predelana živila, in ponuja praktične nasvete, trike in recepte za preprostejše, hitrejše in bolj zdravo prehranjevanje. Matrice se ne da razložiti, videti jo moramo na lastne oči. Knjiga je v Španiji postala prava senzacija in ustvarila gibanje realfooding.

VSEBINA - PRVI DEL: MOČNO PREDELANA HRANA

 • Nezdrava hrana
 • Trženje in oglaševanje
 • Izjemna dostopnost
 • Nadvse okusna živila
 • Vplivajo na družbo
 • Kako nas močno predelana živila ubijajo

DRUGI DEL: UŽIVAJ PRAVO HRANO

 • Realfooding
 • Prava zaščitna živila
 • Prava nevtralna živila
 • Prava dodatna živila
 • Preobrazi se v realfooderja

V košarico

Carlos Ríos (Huelva, 1991) je študiral nutricionistiko in dietetiko na univerzi Pablo de Olavide v Sevilli. Sprožil je gibanje Realfooding, življenjski slog, ki se mu je pridružilo že na tisoče sledilcev po vseh družbenih medijih, še posebej na Instagramu @carlosriosq. Njegovo glavno poslanstvo je, da s širjenjem ključnih informacij ozavešča ljudi, kaj za naše zdravje pomeni uživanje močno predelane hrane, ki nam jo z vseh strani vsiljujejo multinacionalke. Tem je seveda pomembnejši dobiček kot naše zdravje. Ríosova največja želja je, da bi se ljudje vrnili k pravi, resnični prehrani, ker je to edina pot, ki nas bo povedla od sodobnih kroničnih bolezni do zdravja

Morda bi vas zanimalo še

27,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
25,90 € Peganska dieta
dr. Mark Hyman
29,90 € Matejina veganska kuhinja 3
Mateja Tea Dereani
29,90 € Matejina veganska kuhinja 2
Mateja Tea Dereani, Jaka Košir
Rezultati 1 - 8 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si