Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
resnica

Resnica

Ana Malenica
Ali bo človek v naslednjem krogu uničil človeštvo z medicino?
PPC: 30,00 € Vaša cena: 27,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Ana Malenica
Mehka vezava
237
Slovenski
Koda 9789619410707
Oceni
5 5 5 Product

Resnica - osupljiva zgodba o moškemu, ki ima pljučnega raka, bo iz vaših oči izvabila solze, iz vas pa misli o lastnem življenju. Ali niste ravno vi tisti, ki ste enkratni in neponovljivi, in morda tudi naslednji, ki vam bo zdravnik rekel, da imate raka?

Resnica; Ana Malenica

Tudi vam lahko rečejo, da je kemoterapija edina oblika zdravljenja. Jo boste sprejeli, ker vas je strah in ne poznate drugih načinov zdravljenja, kot je to storil moški iz zgodbe Resnica?

Njegovo zgodbo odseva ptič Feniks, ki v svojem prvem preletu Zemlje ugotovi, kako prelepa je, vidi pa tudi človeka, ki v roki drži palico, okoli katere je ovita kača. Asklepijeva palica, simbol zahodne medicine.

Ali bo človek v naslednjem krogu uničil človeštvo z medicino? Ali bo uničil še samega sebe, ker bo vse tisto, kar vzdržuje njegovo telo in duh, spremenil v strup? Ali naš bolni junak iz pričujoče knjige umre istočasno kot druge osebe, ki so bile zdravljene po študiji Agili? Vse to in še več odkrijte v tej zgodbi, ki odkriva marsikaj, kar so nam "bogovi v belem" zamolčali. 

V košarico

Ana Malenica; "Ukvarjam se z humanitarnim delom. Soustanoviteljica sem društva APIS, ki se bori za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja Idejni sem vodja in avtorica projekta “Objemi me in stopi naprej”.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00