Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
izberite-uspeh-jose-silva

Izberite uspeh

José Silva
Aktivirajte še neizkoriščeno moč uma!
BREZPLAČNA POŠTNINA!
PPC: 24,60 € Vaša cena: -10%24,60 €22,14 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617205091
José Silva
Mehka vezava
208
Slovenski
Koda 9789617205091
Oceni
5 5 7 Product

Knjiga IZBERITE USPEH je dragocena zakladnica znanja, ki odseva bogato dediščino Joséja Silve. Njegovo delo, brezčasno v svoji aktualnosti in svežini, s svojimi metodami in tehnikami presega časovne in generacijske meje.

Izberite uspeh; José Silva 

V tem mojstrskem tečaju so Silvove tehnike predstavljene v izvorni obliki, točno takšne, kot jih je zasnoval po 22 letih temeljitih raziskovanj. Odkar so te tehnike v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja prvič ugledale luč sveta, so pomagale milijonom ljudi po svetu bolje izkoristiti potencial svojega uma, pridobiti nadzor nad njim in izboljšati kakovost svojega življenja.

  • Kaj si želite?
  • Kako vam bo to pomagalo?
  • Zakaj vam je to pomembno?

Da bi okrepili svojo željo, pomisliti na vse prednosti njene uresničitve.

Kdo vse bo še pridobil z njo?

Več ljudem, kot bo koristila, močnejša bo vaša želja.

José Silva pravi, da nismo tukaj samo zato, da bi uživali v življenju. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen in ta namen je reševati težave, olajšati trpljenje in izboljšati življenjske pogoje na planetu.

Vaša naloga je biti čim boljša verzija sebe – najboljši starš, najboljši partner, najboljši zaposleni, najboljši delodajalec, ali da najbolje izpolnjujete katerokoli vašo drugo odgovornost.

"S to knjigo imamo prvič v Sloveniji možnost dostopa do izvornega avtorskega dela Joséja Silve, za kar gre zahvala tudi Edu Berndu ml., izjemnemu varuhu Silvove dediščine, ki jo je ohranil nedotaknjeno pred kasnejšimi poskusi preoblikovanja ali modernizacije. S to knjigo si boste resnično izbrali pot k uspehu."

Klemen Mihelič, vodja UltraMind ESP Slovenija

 

"Preden bodo mentalne tehnike za vas začele delovati pravilno, morate razviti in pridobiti sposobnost zavestnega delovanja na ravni alfa. Najprej morate obvladati osnove. To področje raziskujemo od leta 1944, dlje kot kdorkoli drug, in tehnike, ki smo jih razvili, so pomagale več milijonom ljudem po vsem svetu, da so postali uspešnejši in srečnejši, zato sledite tem enostavnim navodilom."

Ed Bernd ml. , urednik in avtor, desna roka Joséja Silve

»Ne obstaja težava brez rešitve, so le težave, o katerih še nimamo dovolj informacij, da bi vedeli, kaj je rešitev zanje.«

»Ali si želite živeti izjemno uspešno in srečno življenje? Lahko ga. Izbira je vaša. In nedavno se mi je utrnila tale misel: Naš um lahko pomaga našemu telesu, da naredi, kar naj bi naredilo, naše telo pa lahko pomaga našim mislim narediti, kar je treba narediti!  

V košarico

jose_sivla_-_fotka_195189707.jpg

José Silva (1914–1999) je avtor metode UltraMind ESP ter vrhunskih tehnik za pomoč ljudem in družbi. Smrt očeta v njegovem zgodnjem otroštvu je prebudila v njem sočutno in podjetniško žilico. Spodbujen z željo, pomagati otrokom pri šolskih zadregah, pa je postal edinstven strokovnjak za delovanje možganov in človeških sposobnosti. Izvirno znanje po njegovi metodi se še vedno širi po vsem svetu, preko zavzete ekipe, številnih inštruktorjev in milijonov slušateljev.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00