Odgovori

odgovori_naslovnica
4.78571 5 14 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 25,00 €
Knjiga je odlično darilo ob novem letu, kakor tudi osebnih praznikih in pomembnejših mejnikih.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Mark Žitnik Strle
Trda vezava
Slovenski

Po več tisoč prodanih izvodih knjige ODGOVORI, ki je prvič izšla leta 2001, smo vam z založbo CHIARA pripravili novo, posodobljeno verzijo knjige avtorja Marka Žitnika za katero smo prepričani, da je odlično energetsko darilo za vsakogar, saj knjiga ponuja odgovore na vsa vaša vprašanja. 

Odgovori; Mark Žitnik Strle

Z vsakodnevnimi izzivi in stiskami se soočamo sami, v intimi svojih misli, odgovori v knjigi pa bodo vedno znova ponudili uglašene prišepetovalce vaši duši in vam omogočili, da boste sprejemali odločitve, ki vas bodo umirile in vam dodale zavedanje vsakega koraka na vaši poti ljubezni, svobode in zdravja. Avtor vas z odgovori vodi do razbremenitve, ki jo prinaša knjiga v obliki najboljšega prijatelja, ki pozna naše skrbi, upanja in hrepenenja. 

Knjiga je odlično darilo ob novem letu, kakor tudi osebnih praznikih in pomembnejših mejnikih. Posamezniki, ki imajo prvo verzijo še vedno na polici, v en glas zatrjujejo, da jo uporabljajo večkrat na teden in da je najboljša prišepetovalka, kar jih poznajo.

V košarico

mark_-_slika.jpg

Mark Ž. Strle je priznan motivacijski govornik, certificiran coach, hipnoterapevt in avtor. Pred več kot 10 leti je zapustil uspešno kariero televizijskega voditelja in se ponovno znašel na poti svojega osnovnega poslanstva na področju človeške psihe in človeškega potenciala. Veliko znanja in izkušenj je pridobival na otoku Bali, kjer je uspešno združeval znanja energetskih terapij vzhoda z zahodnjaškimi terapevtskimi pristopi.

Je zelo aktiven s predavanji in individualnimi srečanji v tujini. Njegovo delo je posvečeno izboljšanju zavedanja in duhovni rasti tako posameznika kot družbe. Mnogi sledijo Markovemu delu, zavedajoč se, da gre dolgoletno duhovno rast posameznika, ki jo je začel že leta 2000, ko je izšla njegova prva knjiga Odgovori. Na individualnih terapijah in delavnicah poučuje in izobražuje ljudi, ki si želijo vedeti in razumeti več.

Po zaključenem študiju hipnoterapije pri Viliju Brencetu pa to tehniko vedno bolj intenzivno vključuje v svoje delo s klienti. Sam pravi, da je uspešen in zmagovalen tudi zaradi navdiha, ki ga prejema vsak dan v vlogi skrbnega očeta in ljubečega partnerja. Zavezan je zaupnosti in strokovnemu delu s klienti, kot tudi njegova nenehna želja po izobraževanju, strokovnemu izpopolnjevanju in osebni rasti

Morda bi vas zanimalo še

23,00 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
-7%24,60 €22,88 € Prepričljive zaMISLI (Silva Ultramind sistemi)
José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
-20%29,00 €23,20 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
-30%22,00 €15,40 € Moja kuhinja/My kitchen
Ksenija Lea Ronai
27,99 € Pogovori, ki so mi spremenili življenje
Zvezdana Mlakar, Rok Smolej
-20%54,00 €43,20 € Komplet Spodbude & Do cilja in naprej (trda vezava)
Sanela Banović in Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
25,90 € Daj si petko
Mel Robbins
23,00 € KAŽIPOTI 2024
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 9 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si