fbpx

Šitala Devi

itala_devi_prava
4.8 5 10 Product
Ni cene
Knjiga v elektronski obliki (pdf.) se podarja
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
E-knjiga
90
Slovenski

E-knjiga se podarja!

Prenesi E-knjigo

Knjigo prenesete na gumbu "Prenesi E-knjigo". Pred prenosom vas bo sistem pozval k vpisu vašega e-naslova.

Šitala Devi; Adrian P. Kezele

Vse pa se je začelo nekega zgodnjega jutra, ko je gospod G sedel na leseni polici pred mojim monitorjem, in kot da se nič posebnega ne dogaja, z rilcem začel brezbrižno vrtati po svojem levem slonjem ušesu …

Ganeševa zgodba o izvoru virusov, njihovem mestu v stvarnosti in načinih, na katere se ljudje lahko borimo proti njim, prihaja v času, ko je svet v krizi. Nesoglasje, ki ga je najprej povzročil virus, nato še cepivo, zdaj grozi, da se bo spremenilo v katastrofo nepovratnega razdvajanja.

Ta zgodba je polna zanimivih dogajanj in informacij, mitskih bitij in njihovih odnosov – vse od prvega Šivovega umivanja, vojske kraljice Saityr in navideznega osla, ki ga jaha boginja zdravljenja Šitala Devi.

In prepolna je šita-putana rakšasov, nemrtvih demonov, ki jim danes pravimo – virusi.

Prenesi E-knjigo

apk_fotka_659776635.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si