Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
psihologija-denarja

Psihologija denarja

Morgan Housel
Uspešnica, prevedena v več kot trideset jezikov
PPC: 24,90 € Vaša cena: 24,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Morgan Housel
Mehka vezava
321
Slovenski
Koda 9789617136128
Oceni
5 5 3 Product

 Brezčasni nauki o premoženju, pohlepu in sreči.

Psihologija denarja; Morgan Housel

Psihologiji denarja nagrajeni avtor Morgan Housel predstavi serijo zgodb iz sveta denarja, ki ponazarjajo nenavadne načine, na katere ljudje razmišljajo o denarju in ravnajo z njim. V dvajsetih naukih nam tako predstavi načine, kako razviti boljši občutek za ravnanje z denarjem, eno najpomembnejših tem, ki jim je človek izpostavljen vsakodnevno skozi vse življenje.

Dobro ravnanje in upravljanje z denarjem ni nujno odvisno od tega, kaj veste. Pogosto je povezano z vašim obnašanjem nasploh. Obnašanja pa se je težko naučiti, to je problem tudi pri zelo pametnih ljudeh.

Ne spreglejte uspešnice Skrivnosti milijonarjevega uma!

Denarno področje, torej investiranje, varčevanje, osebne finance, poslovne odločitve itn., običajno poučujejo kot nekaj, kar je neposredno povezano z matematiko, pri kateri nam podatki in formule natančno povedo, kaj je treba storiti. Vendar pa v realnem svetu ljudje denarnih odločitev velikokrat ne sprejmejo na podlagi tabel. Sprejmejo jih ob jedilni mizi s partnerjem doma ali v lokalu, v sejni sobi, ob športni vadbi ali pa med sproščenim pogovorom s prijatelji, kjer pomembno vlogo pri odločanju igra tudi posameznikova zgodovina, njegov osebni pogled na svet, njegov ego, oglaševanje, ki mu je izpostavljen, in raznovrstne spodbude iz okolice, ki so med seboj premešane v unikaten koktajl.

V košarico

morgan_housel.jpg

Morgan Housel je partner pri podjetju Collaborative Fund. Pred tem je bil kolumnist časopisa The Wall Street Journal ter je dvakratni prejemnik nagrad za najboljše pisanje o finančnih temah in večkratni finalist nagrad, ki jih podeljujejo za pisanje o denarnih temah. Psihologija denarja je njegova prva knjiga, ki je dobila širok mednaroden odmev in je prevedena v več kot trideset jezikov po vsem svetu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00