Obilje

obilje
4.68421 5 19 Product
Redna cena: 28,00 € Vaša cena: -10%28,00 €25,20 €
Za izkušanje stabilnosti, razcveta, za več praktičnih uvidov, ustvarjalnosti, ljubezni in resnične moči.
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Deepak Chopra
Mehka vezava
268
Slovenski
Prelistaj me

Nova knjiga avtorja, ki ga je revija Time uvrstila med najpomembnejše heroje in ikone tega stoletja. Jasen vodnik na poti v uspeh, notranjo izpolnjenost, občutek celote ter zavedanja, da je vsega dovolj. 

Obilje; Deepak Chopra

Avtor v knjigi Obilje razkriva notranjo pot do želenega stanja obilja in bralcem pomaga vstopiti v globlja stanja zavedanja ter postati prinašalci sprememb. Knjiga nazorno prikaže, kako premagati preživete občutke pomanjkanja in strahu ter ponuja meditacije za osredotočenje, fokusiranje, usmerjanje pozornosti, energije in intuicije. Preko praktičnih vaj avtor omogoča izkušnjo stabilnosti, razcveta, ustvarjalnosti, ljubezni in prave moči.

Kako doseči obilje v novem svetu?
V današnjem času ljudje iščemo svobodo izražanja zunaj organiziranih religij ter se odprto podajamo na potovanje skozi nove izkušnje, ki so prej bile zavračane ali obsojane. Razumemo, da duhovnost predstavlja široko reko, ki se pretaka že mnoga stoletja in da smo del tega čudovitega človeškega iskanja. Verjamemo, da evolucija zavesti obstaja in se ji splača slediti, ter da lahko najdemo plemenito vizijo ter živimo v skladu z njo, kar nas bo pripeljalo do obilja v novem svetu.

»Obstaja mnogo knjig o tem, kako zaslužiti denar, vendar je ta nekaj posebnega, saj verjamem, da razkriva notranjo pot do obilja. Hočem, da bralec spozna, da je obilje stanje zavedanja. Zavest je neskončna, zatorej nam lahko ponudi neskončno daril.«

Deepak Chopra, dr. med

RECENZIJA BUKLA

Vas spravlja v obup stanje na vašem bančnem računu in ne veste, ali bo kdaj boljše? Si ne upate privoščiti ničesar za svojo dušo, pa čeprav po drugi strani veste, da niste brez ficka v žepu? Vse skupaj je (lahko) samo posledica vaših občutkov o pomanjkanju ali revščini, ki morda sploh nimajo ničesar skupnega z realnostjo, a morda ste jih na nezavedni ravni tako ponotranjili, da so preprosto postali del vas in zato ustvarjajo vašo resničnost, pojasnjuje v tej knjigi Deepak Chopra, eden najbolj znanih piscev del o duhovnosti, in ob tem uči, kako naj svojo pozornost preusmerimo s trenut­nega pomanjkanja (bodisi resničnega ali namišljenega) na globlje občutke zadovoljstva, notranjega miru in tudi obilja. Pot do tega ni vedno lahka in gladka, a zagotovo jo bomo lažje prehodili z ­avtorjevimi bogatimi napotki, nanizanimi v tem delu. Med drugim se bomo naučili, kako se soočiti s potlačenimi čustvi, spoznali, kako se poglobiti vase in ob meditaciji začeti iskati notranji mir, srečali pa se bomo tudi z ustvarjalno inteligenco, ki nas vodi do (notranjega občutenja) bogastva. Vse to nam bo odstranilo zastarela prepričanja in notranje prepreke ter odprlo srce k sprejemanju obilja neskončnih možnosti.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 171–172

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

V košarico

deepak-chopra-headshot-300dpi_photo-by-michael-allen-removebg-preview.png

Deepak Chopra (22. 10. 1946) je eden od najbolj znanih piscev o duhovnosti, avtor blizu 100 knjig, od tega okoli 20 svetovnih uspešnic, predavatelj in učitelj svetovne slave ter vpliva. Odrasel je v Indiji, v Ameriki je specializiral endokrinologijo, zatem pa odprl zasebno prakso. Zahodnjakom predstavlja prastaro znanje o zdravem življenju, ajurvedi, meditaciji in jogi kot celostnem načinu življenja.

Ob opazovanju njegove natalne karte lahko izkušen džjotiši, poznavalec indijske astrologije, po nekaj sekundah vzklikne: »Ta človek je učen, poduhovljen, slaven in bogat!«

O OBILJU se torej lahko učimo pri resničnem poznavalcu.

(Vir: Enciklopedija indijske astrologije, Adrian P. Kezele)

foto: deepakchopra.com

Morda bi vas zanimalo še

-20%29,00 €23,20 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
25,90 € Nevidna sila duhovnega preboja
Asya Širovnik Moškon
24,90 € Manifestiranje
Roxie Nafousi
-10%19,60 €17,64 € Skrivnosti milijonarjevega uma
T. Harv Eker
-7%34,00 €31,62 € Human design
Chetan Parkyn
19,90 € Đoković; Zavračam
Patrick Besson
20,90 € Bogati očka, revni očka
Sharon L. Lechter, Robert T. Kiyosaki
-10%18,90 €17,01 € Sončni labirint
Adrian P. Kezele
-10%42,90 €38,61 € Komplet Zavračam in Serviraj za zmago
Novak Đoković, Patrick Besson
27,90 € Prebuditev nadzavesti
Svami Krijananda
-7%24,60 €22,88 € Prepričljive zaMISLI (Silva Ultramind sistemi)
José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
33,90 € Z idejo do bogastva
Napoleon Hill
-10%35,00 €31,50 € Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh
José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
23,00 € KAŽIPOTI 2024
Adrian P. Kezele
-10%27,90 €25,11 € Teorija izbire
dr. William Glasser
Rezultati 1 - 16 od 16
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si