Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
obilje-deepak-chopra

Obilje

Deepak Chopra
Za izkušanje stabilnosti, razcveta, ustvarjalnosti, ljubezni in resnične moči.
PPC: 28,00 € Vaša cena: -18%28,00 €22,96 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060973
Deepak Chopra
Mehka vezava
268
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789617060973
Oceni
4.71429 5 21 Product

Nova knjiga avtorja, ki ga je revija Time uvrstila med najpomembnejše heroje in ikone tega stoletja. Jasen vodnik na poti v uspeh, notranjo izpolnjenost, občutek celote ter zavedanja, da je vsega dovolj. 

Obilje; Deepak Chopra

Avtor v knjigi Obilje razkriva notranjo pot do želenega stanja obilja in bralcem pomaga vstopiti v globlja stanja zavedanja ter postati prinašalci sprememb. Knjiga nazorno prikaže, kako premagati preživete občutke pomanjkanja in strahu ter ponuja meditacije za osredotočenje, fokusiranje, usmerjanje pozornosti, energije in intuicije. Preko praktičnih vaj avtor omogoča izkušnjo stabilnosti, razcveta, ustvarjalnosti, ljubezni in prave moči.

Kako doseči obilje v novem svetu?
V današnjem času ljudje iščemo svobodo izražanja zunaj organiziranih religij ter se odprto podajamo na potovanje skozi nove izkušnje, ki so prej bile zavračane ali obsojane. Razumemo, da duhovnost predstavlja široko reko, ki se pretaka že mnoga stoletja in da smo del tega čudovitega človeškega iskanja. Verjamemo, da evolucija zavesti obstaja in se ji splača slediti, ter da lahko najdemo plemenito vizijo ter živimo v skladu z njo, kar nas bo pripeljalo do obilja v novem svetu.

»Obstaja mnogo knjig o tem, kako zaslužiti denar, vendar je ta nekaj posebnega, saj verjamem, da razkriva notranjo pot do obilja. Hočem, da bralec spozna, da je obilje stanje zavedanja. Zavest je neskončna, zatorej nam lahko ponudi neskončno daril.« Deepak Chopra, dr. med.

"Vas spravlja v obup stanje na vašem bančnem računu in ne veste, ali bo kdaj boljše? Si ne upate privoščiti ničesar za svojo dušo, pa čeprav po drugi strani veste, da niste brez ficka v žepu? Vse skupaj je (lahko) samo posledica vaših občutkov o pomanjkanju ali revščini, ki morda sploh nimajo ničesar skupnega z realnostjo, a morda ste jih na nezavedni ravni tako ponotranjili, da so preprosto postali del vas in zato ustvarjajo vašo resničnost, pojasnjuje v tej knjigi Deepak Chopra, eden najbolj znanih piscev del o duhovnosti, in ob tem uči, kako naj svojo pozornost preusmerimo s trenut­nega pomanjkanja (bodisi resničnega ali namišljenega) na globlje občutke zadovoljstva, notranjega miru in tudi obilja. Pot do tega ni vedno lahka in gladka, a zagotovo jo bomo lažje prehodili z ­avtorjevimi bogatimi napotki, nanizanimi v tem delu. Med drugim se bomo naučili, kako se soočiti s potlačenimi čustvi, spoznali, kako se poglobiti vase in ob meditaciji začeti iskati notranji mir, srečali pa se bomo tudi z ustvarjalno inteligenco, ki nas vodi do (notranjega občutenja) bogastva. Vse to nam bo odstranilo zastarela prepričanja in notranje prepreke ter odprlo srce k sprejemanju obilja neskončnih možnosti." Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 171–172

V košarico

deepak-chopra-headshot-300dpi_photo-by-michael-allen-removebg-preview.png

Deepak Chopra, rojen 22. 10. 1946, je eden od najbolj znanih piscev o duhovnosti, avtor blizu 100 knjig, od tega okoli 20 svetovnih uspešnic, predavatelj in učitelj svetovne slave ter vpliva. Odrasel je v Indiji, v Ameriki je specializiral endokrinologijo, zatem pa odprl zasebno prakso. Zahodnjakom predstavlja prastaro znanje o zdravem življenju, ajurvedi, meditaciji in jogi kot celostnem načinu življenja.

Ob opazovanju njegove natalne karte lahko izkušen džjotiši, poznavalec indijske astrologije, po nekaj sekundah vzklikne: »Ta človek je učen, poduhovljen, slaven in bogat!«

O Obilju se torej lahko učimo pri resničnem poznavalcu.

(Vir: Enciklopedija indijske astrologije, Adrian P. Kezele)

Foto: deepakchopra.com

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si