Mali in veliki čudeži

naslovnica_udei
4.68421 5 38 Product
Redna cena: 23,90 € Vaša cena: 23,90 €
»Namera, ta odločilna, dolgoročnejša miselna priprava, dobesedno uredi udejanjanje.«
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Nina Kaiser
Mehka vezava
232
Slovenski
Prelistaj me
Intervju z avtorico v reviji Sensa

Akcija - zadnji izvodi! 

O verjetnosti neverjetnega in o dehtenju nenavadnih izkušenj! 

Mali in veliki čudeži; Nina Kaiser

Čudovite energije se pretakajo v nas in okrog nas! Avtorica je že v otroštvu doživela nepričakovan stik z elementarnimi bitji in pojavi. S svojimi zgodbami vas na preprost, nevsiljiv, nežen način vodi v svet duhovnosti, katerega del ste, pa če se tega že zavedate ali pa še ne. Zgodbe o doživljanju hologramskega vesolja, dostopanja do akaše ali vira in vedenja širijo zavest. Izveste lahko, kako si želeti, da se želje uresničijo in razmišljate skupaj z njo o razsvetljenem človeku - homo luminousu.

Predstavi kar nekaj tehnik, s katerimi si izboljšujete zdravje in počutje, tako npr. tesla metamorfozo in mnoge druge. Spomni na vpliv barv na zdravje in govori o svojih izkušnjah z izvajanjem vaj za žetev energije. Razkrije vam tudi svoj največji čudež.

Knjiga ima dva dodatka: Kako si pozdraviti ščitnico na naraven način in Hrana mi pripoveduje. 

Kot popotnico k tem res presenetljivim zgodbam avtorica zapiše:

»Mogočno in ponižno hkrati vam predstavljam svoje intimne zgodbe in vas želim spodbuditi, da pobrskate tudi med svojimi, jih ozavestite in ponudite v slasten razmislek tudi ostalim radovednežem. Najbolj tehten povod za razvijanje zavesti je dobro zdravje. Duhovnost in zdravje ter naravni načini zdravljenja hodijo z roko v roki. Rada bi prispevala delček k zavedanju, da so vse moči že v nas samih. K zavedanju, ki nam je bilo odvzeto. Zbrane zgodbe so namenjene spodbujanju prav tega.

Bolj ko se ukvarjate s stvarmi, ki vas radostijo, v njih vztrajate in veselje širite, bolj si širite zavest. Širša ko je vaša zavest in dojemanje, bolj radostni ste, bolj sijete. Bolj zdravi in lepi ste.

Zares ni pomembno, kdo je učitelj. Pomembno je, da je učenec pripravljen.«

V košarico

O knjigi Mali in veliki čudeži so zapisali:

"Nina Kaiser je napisala izjemno knjigo. Res! Knjiga, ki jo prebereš na dušek, a se nato k njej vračaš znova in znova. Prav zaradi občutka, da z njo v roki varneje stopaš svojemu bistvu naproti."

Mojca Fatur, igralka ≈

"Avtorica v knjigi lepo povezuje opis duhovnih in energijskih tehnik z osebnimi izkušnjami, z njihovim doživljanjem. To je res pravi blagoslov, biti unikatna in naravna!"

Talita Taber, terapevtka naravnega zdravljenja ≈

"Ob branju tega prvenca začutimo, da je Nina Kaiser načitana in talentirana pisateljica, hkrati pa vibrira na čarobnih frekvencah, je razsvetljena v resonanci ponotranjenega bistva, ter da je najhujši virus človeštva, narave in celotnega planeta neozaveščen človek s svojo pogubno civilizacijsko (j)etiko. Ne gre za nadnaravne sposobnosti, marveč za prirodno obuditev našega prvobitnega, večnega jedra, duše, ki nas z neskončno ljubeznijo in svetlobo hologramsko uglašuje s harmonijo vesoljne zavesti. Zategadelj bi se moral slehernik najprej cepiti z zajetno dozo razEgovanja, da bi zmogel ozdravljen pomagati pri reševanju sebe, soljudi, živali, rastlin in občega stvarstva."

Marko Pavliha, pravnik, profesor, član Galilejeve komisije ≈

"Avtorica suverenega prvenca z milino jasnosti in prizemljenosti prinaša Sloveniji vrhunsko darilo: jasno sporočilo, da so Čudeži najboljša možna resničnost, ki jo izberemo z razbiranjem bogatih znamenj iz univerzuma in svojih tišin. Z njimi si pomagamo, da smo boljše, bolj zdravo bitje, ki zmore odpirati oči in vseh šest čutov za bolj bogato življenje tudi drugim. Vsakdo, ki zmore sprejeti te skrbno stkane zgodbe, bo obogatel. So darilo temu času, ki nas zelo hitro preobraža in spomni izraziti našo pravo naravo. Hvaležna sem za dar avtorice, to izjemno bitje, ki je sredi globalnega zunanjega vrtinca ustvarila oazo zbranosti. Samo to potrebujemo, pa jih imamo: male in velike čudeže."

Tadeja L. Zupan, urednica, 6. element ≈

"Z osebnimi zgodbami avtorica približa duhovnost tako tistim, ki v svet čudežev vstopajo previdno, z radovednostjo, kot tudi tistim, ki se v njenih zgodbah najdejo in doživijo déjà vu. Kot pravi Nina Kaiser, zaradi velikega pomena dvigovanja zavesti za ves planet je pomembno, da širimo, vadimo in ozaveščamo izvenčutne zaznave. Vabim, da vzamete v roke to knjigo in razmišljate o svojih čudežih."

Žiga Vavpotič, voditelj in pobudnik projekta Simbioza ≈

"O, da bi vsi ljudje v svoji intimni izkušnji spoznali to, kar nam pripoveduje Nina Kaiser v čudoviti knjigi Mali in veliki čudeži! Kot je tako rad poudarjal že Nikola Tesla, zavestno ustvarjanje v prostoru eteričnih polj nikakor ni skregano z znanstvenimi dejstvi. In tako smo že na poti v dehtenje jutranje zarje, ko se srčne slutnje o tistem najlepšem razraščajo v dotik človeške izkušnje."

Andrej Detela, izumitelj

Mnenja bralcev:

V zadnjih nekaj dneh sem prebirala vašo knjigo. V knjigi nagovarjate, da vam povratna informacija veliko pomeni.
Meni pa je vaša knjiga veliko pomenila. Že 25 let se ukvarjam z delom na sebi, sem tudi psihoterapevtka po izobrazbi, veliko se izobražujem in redko me kakšna knjiga tako navduši, kot me je vaša.
Čuti se veliko pozitivne energije, težke in pogosto zelo kompleksne tematike, ste tako lepo zapisali in prepletli svoje lastne izkušnje, da jo preprosto nisem mogla nehat brat. Med branjem se mi je pogosto zazdelo, da bi lahko z vami celo dopoldne sedela na kavici in kramljala o knjigi, izkušnjah in spraševal še po kakšnem nasvetu.
Vem, da bom knjigo še marsikomu priporočala. Sploh mojim klientom, ki so jim te tematike pogosto še zelo tuje. V vaši knjigi pa je tako na preprost, človeku dostopen in razumen način opisana vsebina in doprinos marsikaterega področja.
Vesela sem za to knjigo. Vesela, da jo je zapisala slovenka z mogočnim duhom in široko odprtostjo svetu.
Hvala za vaš doprinos k boljšemu svetu. Knjigo zdaj požira že moj mož. Pred tem sem mu svetovala knjigo Zdravilo duha, ki je tudi zelo zanimiva, vendar precej težja za doumet in integrirat.

Darja Marinšek

V poplavi slovenskih in prevedenih knjig na področju duhovnosti iz last­nih izkušenj avtorja, je knjiga Nine Kaiser pravi biser, napisana je iz srca, nič umetnega in na silo všečnega ni v njej. To so avtoričine izkušnje z živ­ljenjem in čudeži – kot je napisala že v naslovu: malimi in velikimi. Rdeča, pogonska nit v knjigi je sama avtorica, njeno notranje »fino tkanje«, če ga lahko imenujem tako, njen odnos do življenja, njena živ­ljenjska drža – vse to ji je omogočilo take izkušnje, ki so zgolj zrcalo nje same. Kaj vse lahko človek doživlja kot čudeže? Kako to, da nekdo čudeže doživlja in jih vidi pogosteje kot nekdo drug? Kakšne tehnike pripomorejo k raziskovanju in manifestiranju čudežev? Izredno svetla knjiga, tekoče napisana, čuti se, da je po pisateljičinem srcu zapisano v stavke, besede, spoznanja malih in velikih čudežev. In da se ­na-ključ-ja lahko tudi soustvarjajo. Življenje je lepo in široko – daje mnogo lepega pogumnim in odprtim srcem. Lepa, topla, sončna knjiga je to. Bralec bo hvaležen, da mu je prekrižala pot.                              Sabina Burkeljca, Bukla 159, © Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

V košarico

ninakaiser_portret.jpg

NINA KAISER je rojena 10. 8. 1966 v Subotici, mami Slovenki in očetu Črnogorcu. Otroštvo je preživela ob reki Bolski v Preboldu, v šolo je hodila v Ljubljano. Obiskovala je Poljansko gimnazijo in končala Ekonomsko fakulteto v Ljubljani.

Želela si je izkusiti poklicno kariero tako v zasebnem kot v javnem sektorju in v večnarodnem podjetju. To ji je tudi uspelo. Takoj po končani fakulteti je ustanovila oglaševalsko agencijo. Leta 1991 se je med prvimi pri nas pričela ukvarjati z marketingom. V agenciji je bilo zaposlenih sedem rednih in 25 pogodbenih sodelavcev. Dve leti je z možem živela v New Yorku, eno leto je bila vršilka dolžnosti direktorice javnega zavoda v Ljubljani, skoraj dve leti je bila direktorica v Developmentu gradbenega podjetja in se je ukvarjala z razvojem projektov. Pet let je z možem in s sinom živela na Dunaju. 

S svojimi čudeži je trdno zasidrana v realnem svetu. Zadnjih 30 let doma in po svetu uspešno niza raznolike izkušnje. Govori pet jezikov, široko paleto znanj pa vedno raje, prosto po Rumiju, zamenjuje za čudenje. Nanizala je dobrih 20 zgodb, ki pričajo, kot pravi, o malih in velikih čudežih.

 

Aleks Zupan Arsov je rojen leta 2003. Že leta 2014 je izšla knjiga z njegovimi ilustracijami, leto zatem pa je bil njegov strip objavljen v kompilaciji MGLC-ja Stripotisk. Vsakič, ko se je odzval na razpis za risanje stripov pri PiL-u, je dobil nagrado. Zdaj je dijak 3. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani.

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si