fbpx

Z idejo do bogastva

z_idejo_do_bogastva
5 5 4 Product
Redna cena: 33,90 € Vaša cena: 33,90 €
Obnovljeno in dopolnjeno izvirno besedilo z dodanimi opombami in indeksi
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Napoleon Hill
Mehka vezava
444
Slovenski
23,0 x 16,0

Največja vrednost knjige Z idejo do bogastva ni samo v tem, da vas lahko naredi finančno uspešne. Knjiga lahko pomaga VAM – ali KOMERKOLI – da pridete do česarkoli želite od življenja.

Z idejo do bogastva; Napoleon Hill

Knjiga Z idejo do bogastva! je EDINI učbenik ali kakšen drugi vir o osebnem uspehu, ki ga MORATE imeti. 

Pomagala vam bo, da obogatite na vse načine, ki so pomembni, ne samo finančno in materialno. Ideje v knjigi so izvir, iz katerega so potekla vsa uveljavljena gibanja »osebnega uspeha« in »pozitivnega mentalnega odnosa«. Vsaka knjiga, posnetek, CD, DVD ali drugi izdelek o osebnem uspehu, ki je nastal po prvi objavi knjige Z idejo do bogastva!, ne naredi nič več, kot da ponovno odkriva ideje in principe dr. Hilla.

Knjiga Z IDEJO DO BOGASTVA je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v 70 milijonov izvodov po celem svetu in postavila standard za motivacijsko mišljenje.   

Več kot dvajset let je Napoleon Hill opravljal intervjuje in preučeval petsto največjih ustvarjalcev bogastva svojega časa. V njihovih primerih je odkril univerzalne zakone uspeha – principe, ki bodo delovali za vsakogar, ki jih hoče spremeniti v dejanja. Rezultat, ki je bil prvič objavljen leta 1937, je bila knjiga »Z idejo do bogastva«. Napoleon je pokazal pot iz Velike Depresije in proti uspešni prihodnosti. Sedemdeset let pozneje se soočamo z novimi ekonomskimi izzivi, toda zakoni uspeha se niso spremenili. 

Knjiga Z idejo do bogastva! je še vedno najbolj gotov zemljevid do bogastva. To posebno izdajo ob 70-letnici smo pazljivo posodobili tako, da sodobni bralci lažje dojamejo Hillov pomen.   

V knjigi Z idejo do bogastva Napoleon Hill črpa iz zgodb Andrewja Carnegieja, Thomasa Edisona, Henryja Forda in drugih milijonarjev svoje generacije, da bi ponazoril svoje principe. Knjiga Napoleona Hilla ponuja izkušnjo, ki spreminja življenje in vsako leto tisoče ljudi uči praktične korake do osebne odličnosti in finančne neodvisnosti.

Ta nova izdaja je prva, ki vsebuje obširne opombe, zaključne opombe, dodatke in kazalo. Poleg tega, da je zdaj več kot motivacijsko delo, je tudi referenčna knjiga in majhna zgodovinska knjiga, ki priskrbi vredne podatke o Hillu, njegovem času in njegovi filozofiji uspeha.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si