fbpx

9789616372381

evforija-naslovnica
5 5 1 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 22,00 €
O zasluženi evforiji ob opravljenem presežku, kar v živ­ljenju iščemo vsi.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Petra Vladimirov
Mehka vezava
305
Slovenski

233 kilometrov Pirenejev ob poti do morja

Evforija; Petra Vladimirov

»Ko so čustva in telo v istem, podaljšanem trenutku na polnih obratih, Evforija ostaja prizemljeno trezna. Lekcija iz vzdržljivosti in – vzgoje!« – Boštjan Videmšek

Na prvi pogled je Evforija zgodba o teku. V resnici pa je mnogo več kot to, saj gre za besedilo, ki se še najbolj približuje tekaškemu romanu. Evforija je osebna izpoved avtorice o tem, kaj se zgodi, ko si iz namišljenega občutka vsemogočnosti pahnjen na dno in moraš pričeti od začetka. Je zgodba o vsem lepem, kaj odkriješ potem. Je zgodba o gibanju, premikanju naprej. Zgodba o srečanjih in skupnih doživetjih. O sprejemanju in predanosti. Navsezadnje pa je Evforija tudi zgodba o potrditvah in osebnih izpolnitvah, o zasluženi evforiji ob opravljenem presežku, kar v živ­ljenju iščemo vsi.

V košarico

petra-vladimirov.jpg

Petra Vladimirov (foto: Bojan Puhek)

Diplomirala je iz psihologije in magistrirala iz sociologije, od leta 2007 je zaposlena v Vzgojnem zavodu Kranj kot vzgojiteljica otrok z motnjami vedenja in čustvovanja. V prostem času teče, da ustvarja zgodbe. Nekaj jih je napletla na klasičnih maratonih, v zadnjih letih jih je dopolnila z udeležbami na domačih in tujih ultratekaških prireditvah. Navdušuje se nad tekmami, ki potekajo v samooskrbi in tako ohranjajo prvinskost izkušnje v neokrnjenem okolju, tek pa dopolnjuje s turnim smučanjem in potovalnim veslanjem.

Leta 2017 se je z Žano Andreevo udeležila Evforije, 233-kilometrske tekaške preizkušnje prek andorskih Pirenejev. Tekmo je zaradi zloma noge zaključila predčasno. Takoj naslednje leto sta se z Žano vrnili, da poravnata račune.

Nastala je ta zgodba.

Morda bi vas zanimalo še

29,99 € Pocestnica
Benka Pulko
22,90 € Ranljiva
Tjaši Artnik Knibbe - Sarabraj
19,90 € Triglavske poti
Samo Rugelj
-20%24,90 €19,92 € Govorica najvišjih gora
Nataša Pergar
Rezultati 1 - 5 od 5
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si