fbpx

Med znanostjo in duhovnostjo

med_znanostjo_in_duhovnostjo_ovitek
3.66667 5 3 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: -7%27,90 €25,95 €
Kaj bi pomenilo odkritje, da imamo v življenju izjemne lastnosti samozdravljenja, dolgoživosti in globoke intuicije?
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Gregg Braden
Mehka vezava
309
Slovenski

Ustvarjanje nove zgodbe o človeštvu

Med znanostjo in duhovnostjo; Gregg Braden

Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo znanosti in duhovnosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. Ponuja nam novo razumevanje izvora človeštva, ki nam lahko pomaga izkoristiti izjemne sposobnosti, ki jih imamo.

Kaj bi pomenilo odkritje, da imamo v življenju izjemne lastnosti samozdravljenja, dolgoživosti in globoke intuicije? Ali je mogoče, da je napredna zavest, ki so jo v preteklosti dosegali redki menihi, nune in mistiki, dejansko mišljena kot običajen del našega vsakdanjega življenja?

V tej knjigi razodetij Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolje prodajani avtor New York Timesa in nominiranec za nagrado Templeton Award 2018, pojasnjuje, da nam teh vprašanj ni več treba zastavljati v obliki »Kaj če?«

Nedavna odkritja, ki segajo od človeške evolucije in genetike do nove znanosti o nevrokardiologiji (mostu med možgani in srcem), so spremenila način, kako smo v zadnjih 150 letih razmišljali o sebi, svojem izvoru in svojih zmožnostih. Na tej bralcu prijazni poti odkrivanja Braden poudari dejstvo, da smo kot ljudje še močnejši in bolj povezani med seboj in s svetom, kot so znanstveniki verjeli v preteklost. To nesporno dejstvo vodi do še globljih skrivnosti: Kako prebuditi izjemne sposobnosti, ki izvirajo iz tako izjemne povezave? In kakšno vlogo ima naša starodavna in skrivnostna dediščina v našem življenju danes?

Ko nova odkritja dokazujejo, da obstoječa človeška zgodba ne temelji več na dejstvih, je čas za spremembo zgodbe. Ta preprosta resnica je temelj pričujoče knjige.

V košarico

bradden.jpg

Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru znamenitega ameriškega časnika The New York Times, velja za pionirja v povezovanju znanosti in duhovnosti.
Kot nekdanjega višjega sestavljavca računalniških sistemov (Martin Marietta Aerospace) v času energetske krize v 70. letih, računalniškega geologa v zadnjih letih hladne vojne (Phillips Petroleum) ter kot vodjo tehničnih operacij (Cisco System) ga odlikuje izjemna sposobnost, da najde inovativne rešitve za kompleksne težave.

Braden je več kot dvajset let iskal visokogorske vasice, odmaknjene samostane, starodavne templje in pozabljena besedila, da bi odkril tančico njihove brezčasne skrivnosti.

Morda bi vas zanimalo še

-50%22,00 €11,00 € Bolj star, bolj živ
Carl Honoré
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
24,90 € Beg pred svobodo
Erich Fromm
27,00 € Doživetja akaše
Ervin Laszlo
30,99 € Znanost o življenju
Dr. Stuart Farrimond
-7%27,90 €25,95 € Placebo ste vi
Joe Dispenza
25,90 € Moč namere
Wayne W. Dyer
-7%27,90 €25,95 € Odvadite se biti to, kar ste
Joe Dispenza
27,90 € Teorija izbire
dr. William Glasser
28,90 € Gen, Intimna zgodovina
Siddhartha Mukherjee
-10%21,90 €19,71 € Moč vaše podzavesti
Joseph Murphy
Rezultati 1 - 14 od 14
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si