Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
naslovnica_novo
Novo

Razšla sva se

Saša Einsiedler
Knjiga vam bo dala upanje, da ni vse tako črno, kot izgleda. Ponudila vam bo rešitve, tolažbo in zavedanje, da ni konec, da je morda to nov, lepši začetek!
PPC: 28,00 € Vaša cena: 32,00 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789619616116
Saša Einsiedler
Mehka vezava
Slovenski
Koda 9789619616116K
Oceni
4 5 1 Product

Priročnik za vse, ki ste v razhajanju, ste se že razšli ali o tem razmišljate 

Razšla sva se; Saša Einsiedler 

»Najtežje, kar sem doživela, je bila ločitev. Dve ločitvi, pravzaprav.

Pri prvi ločitvi sem bila stara nekaj čez trideset let. Imela sem dva majhna otroka, dve in tri leta sta imela. Ni šlo … Seveda sem se poročila z zaupanjem, da bo trajalo do konca najinih dni. Moja starša sta še vedno ljubeče poročena in že takrat sta mi bila zgled. Oh, koliko sem prejokala. Odločila sva se tudi za svetovanje, pogovarjala sva se veliko, ampak nisva našla poti nazaj. Preveč je bilo ran, iz katerih sva krvavela oba, in namesto obližev sva si nehote sipala sol nanje.

Počutila sem se nesposobno, kot da sem v celoti zavozila svoje življenje, ne glede na to, da sem bila v očeh drugih »slavna« in občudovana. Sama sem se počutila tudi grdo in neprivlačno. Verjela sem, da nisem vredna ljubezni, da se nisem dovolj trudila, da sem neumna blondinka, ki ji po golem naključju tu in tam kaj uspe. Svojega talenta za nastopanje in uspehov, ki sem jih doživljala na televiziji kot voditeljica, seveda nisem sprejemala kot sad sposobnosti, ampak kot srečno naključje.

Tako sem ostala sama, z dvema majhnima otrokoma, nesrečna, z občutkom osamljenosti in manjvrednosti. Želela sem si samo tega, da bi me nekdo imel rad, da bi nekdo v meni videl MENE kot človeka, ne le Saše, televizijske voditeljice.

Kmalu sem srečala drugega partnerja. Znal me je objeti, mi dati občutek, da sem lepa, sprejel je moja otroka. In to je bilo tisto ključno, kar je pretehtalo mojo odločitev. Ljubezni sem rekla JA in preslišala kup znakov, ki so na vso moč utripali, da bi jih opazila, pa jih nisem. Znakov, ki so me opozarjali na prihajajoče težave …« - odlomek iz knjige

sasa_einsidler.jpg

Mnogi se Saše Einsiedler spominjate z radia in televizije. Danes pa je certificirana trenerka Principov uspeha po svetovno znanem Jacku Canfieldu,  RTT praktik po metodi Marise Peer, DreamBuilder coachinja, družinska in transformativna mediatorka, komunikacijska trenerka ter mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®.

Je avtorica dveh priročnikov, Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler, poslovna ženska in mama petih otrok.

 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00