Ustvarimo kulturo Gaje

ustvarimo_kulturo_gaje_ovitek
5 5 8 Product
Redna cena: 24,00 € Vaša cena: 24,00 €
Namen knjige je spodbuditi zavest in neomajno prepričanje, da je možno ustvariti povsem drugačno kulturo od te, v kateri se trenutno sučemo z občutkom, da izhoda ni.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Marko Pogačnik
Mehka vezava
318
Slovenski

Marko Pogačnik v najnovejši knjigi podaja vizijo možne prihodnje človeške kulture, ki temelji na soustvarjanju z Gajo, njenimi elementarnimi svetovi in bitji iz vzporednih evolucij.  

Ustvarimo kulturo Gaje; Marko Pogačnik

Knjiga je tudi vadnica, tako za delo pri individualnem duhovnem razvoju kot tudi za osebno spreminjanje sveta v prijetnejši kraj za življenje in ustvarjanje.

S pomočjo avtorjevih delovnih izkušenj, vizij, zgodb iz sanj in komunikacije z bitji iz vzporednih svetov nam ponuja priložnost preseči ustaljene miselne vzorce, tako da v bralki ali bralcu vzbudi kakovost domišljije, ki je temeljno orodje vsakega ustvarjalnega procesa.

Namen knjige je spodbuditi zavest in neomajno prepričanje, da je možno ustvariti povsem drugačno kulturo od te, v kateri se trenutno sučemo z občutkom, da izhoda ni.

V košarico

marko-pogacnik-with-sculpted-cosmogram.jpg

MARKO POGAČNIK razvija umetnost, dejavno na področju celostne ekologije, geomantije, družbenih gibanj in osebnega razvoja posameznika. Zanima ga, kaj lahko umetnost prispeva k življenju drugačnega od tistega, kar uveljavlja sodobna razumsko in potrošniško naravnana civilizacija. Razvil je litopunkturo – umetnost akupunkture pokrajin in mest s pomočjo znamenj, imenovanih kozmogrami. Za svoje delo je bil nagrajen z nagrado Prešernovega sklada, Bevkovo nagrado (oboje 1991) in nacionalno nagrado za likovno umetnost, Jakopičevo nagrado (2008). Je avtor državnega grba Slovenije. Od leta 2016 dalje nosi naziv Unescovega umetnika za mir.

Morda bi vas zanimalo še

-10%23,00 €20,70 € Duša Stare Evrope, druga izdaja
Adrian P. Kezele
-10%23,00 €20,70 € Vrnitev boginje, druga izdaja
Adrian P. Kezele
-30%19,00 €13,30 € Polet večnosti
Tea Golob, Bojan Brecelj
-7%29,90 €27,81 € Kratka zgodovina vsega
Ken Wilber
-20%36,00 €28,80 € Komplet Dih neskončnosti in Polet večnosti
Tea Golob, Bojan Brecelj
Rezultati 1 - 9 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si