Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
grimmove pravljice za odrasle otroke

Grimmove pravljice za odrasle (otroke)

Marko Pogačnik
Dragoceno staroselsko izročilo ne bi preživelo razumske ozkosti 19. stoletja, če ga brata Grimm ne bi predelala v pravljice za otroke.
PPC: 15,00 € Vaša cena: 15,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Marko Pogačnik
Mehka vezava
148
Slovenski
Koda 9789619534229k
Oceni
5 5 7 Product

Nova knjiga Marka Pogačnika (1944, Kranj), ki je eden osrednjih slovenskih konceptualistov, soustanovitelj skupine OHO in ustanovitelj umetniške komune Družina v Šempasu, sicer pa kipar, ki je med drugim oblikoval tudi slovenski državni grb!

Grimmove pravljice za odrasle (otroke); Marko Pogačnik

Dragoceno staroselsko izročilo ne bi preživelo razumske ozkosti 19. stoletja, če ga brata Grimm ne bi predelala v pravljice za otroke. Na ta način je varno shranjeno v otroških sobah preživelo naslednji dve stoletji, ko je razumski pogled na življenje domala povsem zatrl skrivnost bivanja med nebesom in Zemljo. Prepričan sem, da je človeška zavest zdaj zrela pogledati onkraj otroške preobleke in prisluhniti vesoljnim pravzorcem, skritim v Sneguljčici, Trnuljčici, Pepelki in v drugih pripovedih iz davnine.

V košarico

Marko Pogačnik (1944, Kranj), eden osrednjih slovenskih konceptualistov, soustanovitelj skupine OHO in ustanovitelj umetniške komune Družina v Šempasu, sicer pa kipar, ki je med drugim oblikoval tudi slovenski državni grb. Široko je znan tudi po litopunkturi, s katero na »akupunkturnih« točkah pokrajine zdravi Zemljo. Pogačnik je razvil različne pristope pri sodelovanju z zavestjo Zemlje in s svetovi narave, bodisi v primeru akupunkture Zemlje bodisi pri geomantičnih interpretacijah posameznih krajev in pokrajin. 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00