ko imajo akre ur

Ko imajo čakre žur

Minka Gantar
Ni treba odpotovati na drugi konec sveta, da bi našli sebe – dovolj je, da se zazremo vase
PPC: 33,90 € Vaša cena: 33,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Minka Gantar
Mehka vezava
340
Slovenski
Koda 9789619515020K
Oceni
4.76923 5 13 Product

Knjiga, ki je pred vami, je vodič. Telo je zemljevid globljega stanja naših čustev in prepričanj. Ni treba odpotovati na drugi konec sveta, da bi našli sebe – dovolj je, da se zazremo vase.

Ko imajo čakre žur; Minka Gantar

Knjiga, ki je pred vami, je vodič. Telo je zemljevid globljega stanja naših čustev in prepričanj. Ni treba odpotovati na drugi konec sveta, da bi našli sebe – dovolj je, da se zazremo vase.

Ko se prebijemo skozi plasti iluzij, spoznamo, da se nam preko energijskega telesa prenaša odtis preteklih življenj in preteklih odločitev na fizično telo in posledično vpliva na naše fizično in psihično zdravje. Ključno pri tem, da lahko gremo naprej, je, da se poglobimo v svoje rane, saj prav tam leži ključ naše osvoboditve.

Uživajte na potovanju po svoji notranjosti.

S to knjigo boste prečistiti vse, kar je bolečega v vašem energetskem zapisu. Pričujoča knjiga vam bo pomagala, da vaša avra in energijsko polje zažarita v vsej svoji lepoti. V vas bo zasvetila čista božja esenca … v vas bo zasijal ves potencial, ki ga nosite v sebi: skozi vas bo govoril glas vaše duše. Ko boste počistili vso navlako, ki je zasidrana v vaše energetsko polje, se bodo skozi vas izražali božja lepota, božji navdih in talent ... skozi vas bo govoril Bog, govorila bo Boginja – ker Bog/Boginja ste VI!

V košarico

minka-gantar_1050021296.jpeg

Kdo je Minka Gantar?

Svetovalka za zdrav življenjski slog. Zase pravi: »Minka – ime, ki mi ga je dal oče in ga nisem marala. Kot otrok sem se pritoževala, da je Mink ogromno: ali so stare kot zemlja, ali pa so na pokopališču. Sedaj mi je to ime všeč. Pomeni zapeljivo kmečko dekle. In to tudi sem … preprosta, igriva, iskriva … Jaz sem služabnica, skrbnica, izvajalka – jaz sem ljubezen in sem nosilka sprememb.«

Zavedam se, da sem več kot se zdi. Jaz sem ljubljeni otrok stvarstva.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si