Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
pet-jezikov-za-samske

5 jezikov ljubezni za samske

Gary Chapman
Spoznajte raznolike načine izražanja ljubezni!
PPC: 24,90 € Vaša cena: 24,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789610404927
Gary Chapman
Trda vezava
200
Slovenski
Koda 9789610404927K
Oceni
5 5 1 Product

5 jezikov ljubezni za samske razkriva, kako na raznolike načine izraziti ljubezen in spodbuja samske, naj odkrijejo radost izražanja ljubezni in si s tem pridobijo občutek, da so resnično ljubljeni.

5 jezikov ljubezni za samske; Gary Chapman

Prva uspešnica Garyja Chapmana Pet jezikov ljubezni je že osvojila več kot tri milijone bralcev po vsem svetu. Njeno sporočilo in bistvo je dr. Chapman prilagodil še posebnim potrebam in okoliščinam samskih ljudi; tako je pred nami novost: Pet jezikov ljubezni za samske.

Knjiga razkriva raznolike načine izražanja ljubezni, ki veljajo za vse odnose – ne glede na to, ali ste mladi, stari, ovdoveli, poročeni, razvezani ali nikoli poročeni. Knjigi je dodan vprašalnik za odkrivanjejezika ljubezni. Pri pisanju tega dela je avtor uporabil primere in anekdote iz bogatega 30-letnega terapevtskega dela s samskimi. V knjigi predstavljena načela sporazumevanja in sprejemanja brezpogojne ljubezni veljajo za vse naše odnose, vključno tiste s prijatelji, sodelavci, sošolci ali sostanovalci – ne glede na to, ali ste mladi ali stari, ovdoveli, poročeni, razvezani ali nikoli poročeni.

Dr. Gary Chapman verjame, da vsi ljudje hrepenimo po popolni in brezpogojni ljubezni. Vendar take ljubezni ne bomo nikoli znali izraziti ali sprejeti, dokler se ne bomo naučili govoriti pravega “jezika ljubezni”. Knjiga Pet jezikov ljubezni za samske razkriva raznolike načine izražanja ljubezni. Tako poznamo pet jezikov ljubezni:

  • Posvečen čas
  • Besede potrditve
  • Darila
  • Usluge
  • Dotik

Avtor poziva samske ljudi, naj odkrijejo radost izražanja ljubezni in si s tem pridobijo občutek, da so resnično ljubljeni.

ODLOMEK IZ KNJIGE:

Jasno, samski odrasli so raznolika skupina ljudi. Vendar pa so jim skupni tisti dejavniki, ki nas družijo kot ljudi. Vsak se bori z vrednotami, načeli, odnosi in smislom. Če ste samski, tako kot drugi skušate bolje spoznati sebe in najti svoje mesto v svetu. V srcu te želje je potreba, da bi kot neporočena oseba dajali in prejemali čustveno ljubezen. Ne moremo zanikati, da bi samsko življenje včasih bolje poimenovali osamljeno življenje. Osamljenost lahko pomeni hrepeneti po spolnosti, vzgajati sam otroke, žalovati za zakoncem ali drugo ljubljeno osebo, težko najti nekoga, s katerim bi se lahko povezali, fi nančno negotovost, soočati se s praznino petkovega večera in še marsikaj. Toda v jedru se ti ljudje spoprijemajo z isto stvarjo: potrebo po tesnih, pomembnih odnosih z ljudmi, ki bi jim bilo mar zanje, bi jim bili na voljo in ki bi šli z njimi skozi življenje.

gary_d__chapman.jpg

Dr. Gary Chapman je s svojo metodo petih jezikov ljubezni navdušil bralce vsepovsod po svetu zaradi preprostega recepta, kako ohraniti in spodbujati ljubezen. Jeziki ljubezni – Besede potrditve, Posvečen čas, Sprejemanje daril, Usluge in Dotik – imajo svoj pomen in svoje zakonitosti tudi pri samskih ljudeh. Pomagali vam bodo, da samsko življenje ne bo tudi osamljeno življenje.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00