fbpx

Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali

povejte_mi_kako_je_bilo_ko_ste_nazadnje_seksali
Novo
5 5 7 Product
Redna cena: 40,00 € Vaša cena: 40,00 €
Po vseh ZDA znani spolni terapevt in avtor velike knjižne uspešnice She Comes First (Njej pride najprej) s smislom za humor in toplino kaže bralcem, kako črpati iz svojih erotičnih osebnosti in uresničiti vse, kar v spolnosti obetajo
Prednaročilo

Specifikacija

dr. Ian Kerner
Mehka vezava
338
Slovenski

Knjiga predvidoma izide 22. 3. 2023!

Z večdesetletnimi kliničnimi spoznanji, najnovejšimi znanstvenimi dognanji in raziskavami na področju spolnosti, dragocenimi domačimi nalogami, študijami primerov in drugim ta pronicljiva in izvirna knjiga odpravlja nelagodje in ponuja parom ne samo zmožnost, da se pogovarjajo o seksu, temveč tudi sposobnost, da dejansko nekaj naredijo glede tega. 

Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali; dr. Ian Kerner

Dr. Ian Kerner je spalnični Sherlock Holmes – spolni detektiv, ki pomaga posameznikom in parom razvozlavati skrivnost njihove spolne stiske. In katero je njegovo skrivno orožje? Analiziranje »spolnega scenarija«.

Kerner vzame pod drobnogled nedavni spolni dogodek in preuči celotno zaporedje stikov – začetek, sredino in konec – s številnih zornih kotov. Te podrobnosti – kako, kje, kdaj in zakaj ste nazadnje seksali – nas lahko privedejo do ugotovitve, kje se je zalomilo, in razrešimo lahko uganko, kako ustvariti skupen užitek.

Kadar se spolni scenariji obnesejo, se izgubimo v vzajemnem užitku; kadar se ne, pa se kvečjemu na vso moč trudimo, da ne bi premlevali podrobnosti.  Po vseh ZDA znani spolni terapevt in avtor velike knjižne uspešnice She Comes First (Njej pride najprej) s smislom za humor in toplino kaže bralcem, kako črpati iz svojih erotičnih osebnosti in uresničiti vse, kar v spolnosti obetajo.

Dr. Kerner zagotavlja pripomočke in tehnike, ki jih potrebujete za oceno, popravo in razširitev svojih spolnih scenarijev, pa tudi za pogovor o številnih pogostih spolnih težavah, ki so napoti srečnim koncem.

Z večdesetletnimi kliničnimi spoznanji, najnovejšimi znanstvenimi dognanji in raziskavami na področju spolnosti, dragocenimi domačimi nalogami, študijami primerov in drugim ta pronicljiva in izvirna knjiga odpravlja nelagodje in ponuja parom ne samo zmožnost, da se pogovarjajo o seksu, temveč tudi sposobnost, da dejansko nekaj naredijo glede tega.

V košarico

Dr. Ian Kerner je zakonski in družinski terapevt, ki po vseh ZDA velja za svetovalca za spolnost in ki je specializiran za spolno terapijo, partnersko terapijo in delo s posamezniki z vrsto relacijskih težav. Ian je avtor uspešnice She Comes First (HarperCollins), ki je bila prevedena v več kot deset jezikov.

Kot svetovalec za članke redno sodeluje z velikimi publikacijami, kot sta reviji The Atlantic in The Economist, na temo seksa pa piše tudi za CNN Health. Je eden od vodij programa spolne terapije na Inštitutu za sodobno psihoterapijo. Poleg tega, da je polnopravni član ameriškega združenja zakonskih in družinskih terapevtov AAMFT, ima licenco ameriškega združenja spolnih pedagogov, svetovalcev in terapevtov AASECT. Je pa tudi član združenja za spolno terapijo in raziskovanje SSTAR ter ameriške akademije za družinsko terapijo AFTA.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si