zase zate

Zase in zate

Maruška Padar
Knjiga, ki bi jo moral imeti na polici vsak, ki se želi imeti (še) rajši.
PPC: 27,90 € Vaša cena: 27,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789610717423
Maruška Padar
Mehka vezava
204
Slovenski
Koda 9789610717423K
Oceni
5 5 1 Product

204 strani poezij in misli o življenju, osebni rasti, skrbi zase, mentalnem zdravju, ljubezni in odnosih, ki bi jo moral imeti na polici vsak, ki se želi imeti (še) rajši.

Zase in zate; Maruška Padar

Knjiga oziroma zbirka Zase in Zate je prva zbirka mlade, 26-letne avtorice Maruške Padar, ki je svojo javno pot pisanja začela na Instagram profilu Zase in Zate. V 3 letih, brez marketinških potez, je profil zrasel na 12.000 sledilcev, ki redno berejo in se z besedami poistovetijo.

Posebnost knjige je, da je obojestranska, kar pomeni, da ima dve naslovnici in se na polovici obrne. To pomeni, da se jo lahko bereš iz obeh strani. Vizija za to je nastala zato, ker je avtorici zelo pomembno ravnovesje in nas opomni, da ni sebično, če skrbimo ZASE, se odločimo najprej poskrbeti za svojo srečo, mir in zdravje, vendar hkrati vsak dan poskušamo biti boljši do soljudi, delati bolje ZATE, se trudimo pomagati na kakršnkoli način že je to za posameznika mogoče in okolici vračamo. 

Na vse skupaj 204 straneh boste tako lahko prebirali poezije in misli o življenju, občutkih, skrbi zase, mentalnem zdravju, ljubezni in odnosih. Knjiga je nastala zato, da jo lahko iz svoje knjižne police primeš kadarkoli, ko to začutiš. 

Knjiga je večna in je po enem branju ne odložiš, vendar po njej posegaš vsakič, ko to potrebuješ.

»Odkar pomni sem se lažje izražala s pisanjem, kot z besedami. Dobra tri leta nazaj sem se končno opogumila, ustvarila Instagram profil pod imenom @zaseinzate ter začela svoje besede deliti, ko sem to začutila. To počnem še danes. Nisem pa vedela, da se bodo moje besede dotaknile 12.000 duš, ki mi tam sledijo. Najprej mi je bilo nerodno, če je kdo vedel, da sem to jaz - ampak mislim, da je bil to le proces sprejemanja tega, kdo v resnici sem. In ko sem sama sebe sprejela, me tudi ni bilo več strah, da bi kdo prebiral moje misli in poezije, ki so odražale mojo, in da bi hkrati nekaj naredila za tvojo, dušo.Težko je v parih odstavkih napisati in opisati vse barve, ki nas krasijo kot posameznika. Kar mi je najbolj pomembno je to, da veš, da sem v svojo prvo knjigo res vložila dušo ter srce. Upam, da se te bo dotaknila, na način, ki ga potrebuješ.« Maruška Padar

 

V košarico

maruska_padar__zase_in_zate.jpeg

Maruška Padar je v zaključevanju magisterija iz mednarodnega poslovanja, v srcu pa od nekdaj pisateljica ter navdušena nad vsem, kar prinaša življenje in raziskovanja načinov, da vsak dan bolj sliši, razume in sprejema sebe. 

Njen največji cilj v življenju je, da bi spodbudila in pomagala ostalim, da bi se prav tako znali slišati, razumeti in sprejeti. Močno verjame, da skozi spoznavanje in sprejemanje sebe postajamo boljši ljudje, bolj sočutni ter ljubeči do drugih in okolice, zato od tukaj tudi želja po pisanju o tematikah, ki jih boš našel/a v njeni prvi knjigi. 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si