bozicna knjigarna

Božična knjigarna

Jenny Colgan
PPC: 29,00 € Vaša cena: 29,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Jenny Colgan
Mehka vezava
372
Slovenski
Koda 9789617184723K
Oceni
5 5 1 Product

Roman se odvija v božičnem Edinburgu, je poln omemb knjig, opisov zamotanega delovanja knjigarne ter zabavnih podrobnosti o Škotski, kvekerstvu in več stoletij stari orjaški tisi v Ormistonu. 

Božična knjigarna; Jenny Colgan

Carmen ima, potem ko izgubi delo v veleblagovnici, nevarno malo denarja in možnosti. Misel, da bo preživela božič pri svoji popolni sestri Sofii, v njeni popolni hiši s popolnimi otroki in popolnoma urejenim snobovskim življenjem, ji ne diši.

Pravzaprav tudi Sofii ni do družbe občutljive sestre. Toda pričakuje še enega otroka, njuna mama si močno želi, da bi se hčeri razumeli, njen klient pa potrebuje pomoč pri oživljanju zanemarjene stare knjigarne. Tako se Carmen preseli k njej in sprejme službo.

Carmen na lepem postane tesna sodelavka gospoda McCreddiea v njegovi starinski knjigarni na slikoviti ulici v zgodovinskem Edinburgu in delo jo nehote posrka vase. Prodajalna je zaprašena in neurejena, a brez dvoma očarljiva. Ji jo bo uspelo oživiti še pred božično nakupovalno mrzlico? Kaj se bo zgodilo, ko se bo slaven, karizmatičen pisatelj nenadoma začel zanimati za knjigarno – in zanjo? Bo božični duh dovolj močan, da se bo njena razbita družina spet povezala?

 

O knjigi:

»Izjemno … Najnovejša knjiga Jenny Colgan je prežeta s humorjem, šalami, napetostjo in popolnim ljubezenskim trikotnikom.«
- USA Today

»Božična knjigarna je kot vroča čokolada s šilcem viskija: ogreje te in je sladka, a tudi presenetljivo čustvena.«
- The Times

»Jenny Colgan piše nežno in blago ... Božična knjigarna se vrti okrog pomembnih vezi, ki jih spletamo z drugimi ljudmi, ter dejstva, da nimamo samo družine, v katero smo se rodili; imamo tudi družino, ki jo ustvarimo s tistimi, ki smo jih vzljubili. In v vsaki topli zgodbi, ki jo napiše Jenny Colgan, se nam na koncu zdi, da so nam liki, ki krasijo njene strani, že tako znani in ljubi, da so postali naša družina.« 
- Book Reporter

 

V košarico

 

jenny_colgan.jpg

JENNY COLGAN je škotska avtorica številnih prodajnih uspešnic z lestvic New York Timesa, med drugim tudi Knjigarne srečnih koncev, Božične knjigarne, Male obalne pekarne in Christmas at the Cupkake Café. Jenny živi z možem in tremi otroki v pravem gradu na Škotskem. 

Piše tudi pod psevdonimom Jane Beaton and J. T. Colgan

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si