fbpx

Hiške z ženskimi imeni

hiske_z_zenskimi_imeni
5 5 9 Product
Redna cena: 27,00 € Vaša cena: 27,00 €
Nežna hvalnica ljubezni in moči žensk, ki ne bo nikogar pustila ravnodušnega!
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Lidia Pavlin
Mehka vezava
257
Slovenski

To ni le zgodba o treh generacijah med seboj zelo različnih žensk, ki vsaka po svoje tkejo svojo usodo. Tudi ni le zgodba, ki pred bralca pretanjeno prinaša neka morda že pozabljena obdobja naše preteklosti, s katerih avtorica prefinjeno briše prah pozabe in nas spretno vrača v živost duha neke ere.

Hiške z ženskimi imeni; Lidia Pavlin

To je predvsem zgodba o neverjetni moči ženskih posameznic, ki včasih povsem nezavedno, v vsakem primeru pa nadvse srčno puščajo za sabo vidne pa tudi nevidne sledi. Prve lahko pomembno vplivajo na življenja nekaterih protagonistk tega romana, druge pa se včasih čisto mimogrede nežno usidrajo v srca romanesknih junakinj ter jim tam zasejejo življenjsko doto v obliki sočutja, empatije, pripravljenosti po pomoči in še marsičesa drugega, kar potem nesebično prenašajo na nove rodove.

Pavlinova je svoj romaneskni prvenec spretno in s prav nič patetičnosti zavila v mehak šal ljubezni, ga vešče prepletla s potovanjem po različnih časovnih obdobjih ter ga za povrh potresla še z opojnim dehtenjem z divjih planjav hrvaške Like in z vonjem po morju in rožmarinu z otoka Krka, kjer se bohotijo prav posebne romantične hiške. Nežna hvalnica ljubezni in moči žensk, ki ne bo nikogar pustila ravnodušnega!

V košarico

Lidia Pavlin je doslej zasnovala serijo slikanic z naslovom Ela frčafela – Ella bella. Roman Hiške z ženskimi imeni je njen prvenec. Med pripovedovanjem zgodb o že nskah avtorica potuje skozi čas in prostor. Povezovalni člen med sedanjostjo in preteklostjo je glavna junakinja Linda, ki jo z vsako od petih žensk usodno povezuje LJUBEZEN

Morda bi vas zanimalo še

-7%25,90 €24,09 € Neukrotljiva
Glennon Doyle
26,90 € Oona & Salinger
Frederic Beigbeder
-7%25,00 €23,25 € Anastasija - Energija tvojega rodu
Vladimir Megre
37,00 € Ženske, ki tečejo z volkovi
Dr. Clarissa Pinkola Estés
27,00 € Blagoslovi starega očeta
Rachel Naomi Remen
Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si