od-osnov-do-mastersefa bruno-sulman

Od osnov do masteršefa

Bruno Šulman
Pridružite se čudoviti kulinarični dogodivščini zmagovalca MasterChefa Slovenije!
BREZPLAČNA POŠTNINA!
PPC: 35,90 € Vaša cena: 35,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789619644102
Bruno Šulman
Trda vezava
161
Slovenski
Koda 9789619644102K
Oceni

Od preprostih, osnovnih receptov, do proti koncu že precej kompleksnih jedi, ki pa si jim z malo vaje in volje lahko kos tudi ti.

Od osnov do masteršefa; Bruno Šulman

"Od osnov do masteršefa je zbirka receptov prav v tem vrstnem redu, kako sem s kuhanjem rastel sam in kako lahko raste vsak! Pridruži se mi na tej čudoviti kulinarični dogodivščini, pot bo noro zabavna. In okusna, obljubim!"

 

AVTOR O SEBI:

 

''Zaljubljen v kuhanje, že odkar vem zase. Ustvarjanje v kuhinji zame pomeni odkrivanje novih kombinacij, raziskovanje okusa v vsem njegovem razponu in odkrivanje nepričakovanega. Zmagovalec MasterChefa, sicer športnik in diplomirani psiholog, nenehno v gibanju, odkrivanju, iskanju in premikanju meja v kuhinji. 

Verjamem v moč radovednosti in raziskovanja, kuhinja pa je moj prostor, kjer odkrivam nove kombinacije okusov. Preizkušam, dodajam, odvzemam, preverjam – dokler ne najdem popolne skladnosti. Uživam v odkrivanju še neodkritih možnosti, vse skupaj pa dobi pravi smisel šele, ko svoja odkritja lahko delim z drugimi. Ko postrežem krožnik, za katerega verjamem, da mi je uspel, je najlepša nagrada nasmeh in izrazi presenečenja in navdušenja na obrazih gostov. ‘Wow!’– to je nekaj, kar osreči vsakega kuharja in tudi mene izpolnjuje. Kuham zato, da se izražam in da svojo ljubezen do kulinarike lahko delim z vsemi. Kuhanje je mnogo več kot prvi vtis. Zame je način, da pokažem, da se da o hrani razmišljati tudi kot o umetnosti, premišljeni in drzni hkrati.'' Bruno Šulman

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si