ozdravitev duse

Ozdravitev duše

Sergej Nikolajevič Lazarev
Odkrijte, kako čustva vplivajo na naše zdravje in na našo usodo
PPC: 23,00 € Vaša cena: 23,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Sergej Nikolajevič Lazarev
Mehka vezava
151
Slovenski
Koda 9788364740510K
Oceni
4.54545 5 11 Product

Avtor v svoji knjigi natančno razlaga, kako čustva vplivajo na naše zdravje, pa celo na usodo potomcev. 

Ozdravitev duše; Sergej Nikolajevič Lazarev

Ruski raziskovalec se ne ukvarja z zdravljenjem; ljudem pomaga, da ozdravijo, pri čemer jim pomagajo njegove informacije, knjige in seminarji. Pri tem pa je seveda zelo pomembna pripravljenost posameznika, da spremeni sebe in svoj pogled na življenje, na preteklost, sedanjost in prihodnost.

Da bi se spremenili in da bi nam bilo boljše, da bi ozdraveli, si izboljšali življenjske pogoje, si mnogi želimo osebno in družinsko diagnostiko; tako naj bi izvedeli, kaj naj storimo, da bomo ozdraveli in izboljšali svojo usodo.

Avtor razlaga:

»Dejstvo je, da informacije v mojih knjigah zadoščajo, da se harmonizirajo duša, usoda in zdravje.«

Sergej Nikolaevič Lazarov dokazuje, da deformacije biopolja lahko privedejo ne samo do bolezni, temveč tudi do težav in nesreč. Kako pa naj popravimo biopolje, razlaga v knjigi v devetnajstih poglavjih.

Razloži nam, kako naj odpuščamo in se kesamo, razloži nam skrivnost zdravljenja, piše o napuhu, molitvi, ljubezni do Boga. V poglavju Delo na sebi nas pouči o veri, svobodni volji, Kristusovi zgodbi, žrtvovanju, užaljenosti, ponižnosti …

Z upoštevanjem nasvetov iz njegove knjige je milijonom ljudi uspelo izboljšati svoj značaj, zdravje in usodo.

V košarico

lazarev.jpg

Sergej N. Lazarev je raziskovanja na področjih informacijske energije človeka začel v letih 1980-1981, v poznih 80. letih pa je začel profesionalno pot.

Ko se je v laboratoriju Vadima Polyakova naučil daljinske diagnostike, je Sergej N. Lazarev odkril sposobnost branja informacij o zdravstvenem stanju s človekovega polja ne le v povezavi z njegovo sedanjostjo, temveč tudi z njeno preteklostjo in prihodnostjo. Tako je Sergej N. Lazarev prišel do zaključka, da se bolezen razvija že vrsto let prej in je posledica človekove interakcije z določenimi dogodki v svojem življenju. Glede na bolezen kot posledico je začel iskati vzrok. 

foto: lazarev.si

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si