fbpx

Pot Ljubezni k Neskončni Enosti

pot_ljubezni
5 5 3 Product
Redna cena: 15,00 € Vaša cena: 15,00 €
Delovali naj bi le v dobro vseh, torej Zemlje in vseh njenih svetov
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Franc Božjak
Mehka vezava
152
Slovenski

Živimo v peti postatlantidski, arijsko-germanski anglosaški civilizaciji, v kateri naj bi se naučili ločevati dobro od slabega ali manj dobrega.

Pot Ljubezni k Neskončni Enosti; Franc Božjak

Še več, delovali naj bi le v dobro vseh, torej Zemlje in vseh njenih svetov.

Bolj popolno, kot bo delo na sebi in bolj kot bomo štiri svetove Duha spoznali in spoštovali, jim dovolili v nas zaživeti in skozi nas delovati, večje Milosti in Darovi nam bodo namenjeni, zaupani. In kaj lahko se zgodi, da bodo v nas aktivirali tudi etrske, duševne in duhovne DNK vijačnice, ki pa niso naše, temveč Njihove - Božje.

Kako to izvedeti, in na kakšen način naprej, boste kmalu izvedeli. Zaradi uporabe bližnjic duhovnega razvoja, pogostega prepuščanja nečednostim ali zlorabe v obliki uporabe DNK vijačnic ali čaker v neprave namene, nam Duhovni svet Svetlobe lahko omeji ali celo onemogoči njihovo uporabo, morda le začasno in zaradi zaščite okolice, ali kot pomoč, opozorilo, da si ne bomo nalagali prevelike odgovornosti in si slabili duhovne pozicije.

Ne spreglejte tudi avtorjeve uspešnice Kakšna bo naša prihodnost?

O DNK vijačnicah boste našli veliko napisanega, vsaj dva tisoč strani tudi in predvsem na internetnih straneh. Kot že omenjeno, pretkani svet Podnarave nikoli ne počiva, kajti bližnjic hitrega dela na sebi in izven sebe, ne da bi se obrnili po pomoč in delovali skozi Božjo Milost, je tudi v ezoterični literaturi veliko, zato ostanimo budni in dovolj preudarni, modri, da ne zaidemo. Obstaja namreč mnogo stranpoti, iz katerih se bo izredno težko brez posledic in celostno vrniti.

V košarico

franc_bojak_1519018999.jpg

Po uspešno zaključenem šolanju je Franc Božjak diplomiral na Akademiji za higienistične znanosti Galileo-Galilei, Trento v Italiji. Iskanje še popolnejšega poznavanja človeka kot celote mu ni dalo miru. Da se je njegov študij šele začel, je spoznal, ko ga je pritegnila duhovna znanost Rudolfa Steinerja. Leta 1994 in 1995 je končal dva tečaja biodinamičnega kmetijstva, takoj za tem pa je pri Enzu Nastatiju pričel v skupini podobno mislečih intenzivni študij duhovne astronomije, antropozofske medicine, pedagogike, arhitekture....

Moč in kvaliteta njegovih idej sta plod poglobljenega študija in večnega iskanja, na prvem mestu pa topla, človeška in razumna razlaga. Njegova dognanja so nam enostavno ponujena v premislek. Ali jih sprejmemo za svoje, to je prepustil vsakemu posamezniku v lastno presojo.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si