fbpx

McDougallov načrt

McDougallov načrt
4.66667 5 3 Product
Redna cena: 24,80 € Vaša cena: 22,80 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

John A. McDougall dr. med in Mary A. McDougall
Mehka vezava
350
Slovenski

V knjigi McDOUGALLOV NAČRT so preprosta, neštetokrat preverjena navodila, kako si zagotoviti trajno dobro zdravje, trajno vitko linijo in celo popolnoma pozdraviti najresnejše bolezni.

Ogromne količine denarja, znanja in časa trošimo za zdravljenje, a bolj se zdravimo, bolj smo bolni. Naša bolezen in zdravljenje je vir velikanskih dobičkov.

Pričakovana življenjska doba je 85 zdravih let. Ni res, da staranje samo po sebi prinaša bolezen, nemoč, demenco, invalidnost. Ustvarjeni smo, da do konca svojih dni živimo zdravo.

Skrb za lastno zdravje je naravna, preprosta in učinkovita. Vsak med nami ima mogočno sredstvo za ohranjanje odličnega zdravja in tudi za ozdravitev - hrano.

V knjigi McDOUGALLOV NAČRT lahko preberete izkušnje in nasvete enega najuglednejših zdravnikov sodobnega časa. Z njegovim načrtom bo tudi vaša naloga, da si ustvarite odlično zdravje, hitro uresničljiva.

O AVTORJU

»John McDougall je postal nezadovoljen zdravnik. Mnoge izmed težav njegovih bolnikov so bile posledice kroničnih bolezni, kot so debelost, diabetes, rak, bolezni srca in artritis. John jih je zdravil, tako kot je bil naučen, s standardnim sklopom tablet in postopkov, a zelo malo jih je ozdravelo. Njihove bolezni niso izginile in John je kmalu spoznal, da je kot zdravnik zelo omejen. Od svojih bolnikov se je tudi učil: prva in druga generacija Američanov iz Azije, tisti, ki so uživali tradicionalno azijsko prehrano, riž in zelenjavo, so bili vitki, zdravi in brez kroničnih bolezni, ki so pestile druge Johnove bolnike. Tretja in četrta generacija azijskih Američanov sta se popolnoma prilagodili prehranskim navadam v Ameriki, zato je bila med njimi pogostost debelosti, diabetesa in drugih kroničnih bolezni izjemno visoka. Ob teh ljudeh je John spoznal, kako pomembna je prehrana za zdravje.

Ker mu ni uspelo ozdraviti ljudi in ker tablete ter postopki niso učinkovali, je spoznal, da se mora še več učiti. Prijavil se je na podiplomski študij medicine. Tam je začel razumevati omejitve, ki jih je postavil medicinski sistemi in to, kako izobraževanje na področju medicine vpliva na način, kako bi naj zdravniki razmišljali.

John je upal, da bo odkril, kako izpopolniti predpisovanje zdravil in postopkov, s čimer bi postal boljši zdravnik. A ko je opazoval izkušene zdravnike pri zdravljenju njihovih bolnikov, mu je postalo jasno, da te zdravniške avtoritete ne delajo nič bolje kot on sam. Njihovi bolniki niso le ostali bolni, stanje se jim je celo poslabšalo. Spoznal je, da je nekaj narobe s sistemom, in ne z njim, zato je začel prebirati znanstveno literaturo.

Dr. John McDougall zagovarja pristop k zdravju s pomočjo polnovredne rastlinske hrane dlje kot kateri koli zdravnik. Napisal je veliko knjig, nekatere izmed njih so bile prodane v več kot pol milijona izvodih. Njegovo znanje o prehrani in zdravju je fenomenalno, ve več kot kateri koli zdravnik in kateri koli izmed mojih prehranskih kolegov v akademskih krogih. V državi ni veliko ljudi, ki bi se po količini znanstvene literature o prehrani in boleznih lahko kosali z Johnom, in kar je še pomembneje, John ohranja izjemno visoko raven informiranosti.«

Dr. Colin Campbell, avtor Kitajske študije

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si