Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
odpravite tezave z zelodcno kislino

Odpravite težave z želodčno kislino

Dr. Jonathan Aviv
28-dnevni program preprečevanja in zdravljenja refluksa
PPC: 29,00 € Vaša cena: 29,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Dr. Jonathan Aviv
Mehka vezava
290
Slovenski
Koda 9789617129762k
Oceni
5 5 8 Product

V knjigi nam dr. Jonathan Aviv, vodilni specialist za diagnosticiranje in zdravljenje refluksa kisline, pomaga prepoznati te pogosto napačno razumljene simptome in hkrati ponuja preizkušene rešitve za hitro in preprosto odpravljanje posledic škodljivega delovanja kisline po vsem telesu.

Odpravite težave z želodčno kislino; Dr. Jonathan Aviv

Ali ste imeli v zadnjem mesecu katero od naslednjih težav?

  • Pekoča zgaga, tiščanje v prsih, težave s prebavo
  • Hripavost ali težave z glasom
  • Odkašljevanje oziroma čiščenje grla
  • Odvečna sluz v grlu in postnazalno kapljanje
  • Težje požiranje hrane, tekočine ali tablet
  • Kašljanje po hrani ali ob ležanju
  • Težko dihanje in občasno dušenje
  • Težko, nadležno kašljanje
  • Zatikanje hrane v grlu 

Če je tako, je zelo verjetno, da imate refluks želodčne kisline, ne da bi prepoznali včasih pritajene simptome, ki lahko vodijo k resnim, dolgoročnim zdravstvenim težavam, vključno z rakom na požiralniku.

Avtorjev 28-dnevni program je del dvostopenjskega načrta prehranjevanja, ki temelji na zdravem ravnotežju makrohranil (beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob) in mikrohranil (vitaminov, mineralov in antioksidantov) ter deluje tako, da takoj nevtralizira kislino in ublaži vnetje.

Mnenja o knjigi:

»Knjiga pojasnjuje različne simptome, ki se pojavljajo ob razvoju refluksa želodčne kisline, in opisuje program zdravljenja ter preprečevanja, s katerim se lahko številni bolniki izognejo jemanju zdravil, ki se običajno uporabljajo za zdravljenje te bolezni.«
Jane Brody, New York Times

»Opisana dieta za nadzor kisline nas nauči, kako hrano uporabljati kot zdravilo; ne le za zdravljenje in preprečevanje refluksa kisline, temveč tudi za preprečevanje in zdravljenje vnetij po vsem telesu.«
Steve Kroft, CBS

»Navdihujoča knjiga. Program za nadzor kisline je preprost, zdravilen načrt prehranjevanja s preprosto pripravo hrane, nujne ne le za zdravljenje refluksa kisline, temveč tudi za vzdrževanje zdravja na splošno.«
John Turturro, igralec in režiser

V košarico

Dr. Jonathan Aviv je klinični direktor in ustanovitelj Centra za glas in požiranje na kliniki ENT and Allergy Associates v New Yorku, klinični vodja otolaringologije na medicinski fakulteti Icahn School of Medicine v New Yorku ter lečeči zdravnik v bolnišnici Mount Sinai.

Izumil in razvil je endoskopsko oceno požiranja s senzoričnim testiranjem, znano kot FEEST. Prav tako je začetnik razvoja endoskopije zgornjih prebavil brez uspavanja pacienta, znane kot transnazalna ezofagoskopija (TNE).

Je avtor več kot 60 znanstvenih člankov, objavljenih v znanstvenih revijah, ter pisec dveh medicinskih priročnikov. Pisal je bloge za spletne strani Dr. Oz Show, Forbes.com, DysphagiaCafe.com, MindBodyGreen.com in Livestrong.com ter članke za New York Times in Wall Street Journal.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00