fbpx

Zlokovidni časi

zlokovidni-casi-ivan-soce-sitis-2
Novo
5 5 4 Product
Redna cena: 24,80 € Vaša cena: 24,80 €
Kako smo kot družba preživeli covidne čase in zakaj jih Ivan imenuje »zlokovidne«?
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Ivan Soče
Trda vezava
288
Slovenski

Kaj lahko sami naredimo, da zmanjšamo možnost okužbe in se hitreje pozdravimo? Ali se bo in v kakšni obliki covidna propaganda in medicinsko-farmacevtsko ter državno nasilje nadaljevalo?

Zlokovidni časi; Ivan Soče

V obliki dnevnika zapisana avtorjeva prva izkušnja bolnišničnega zdravljenja zaradi covidne in bakterijske pljučnice (bolnišnična okužba), zaradi česar je v bolnišnici prebival 17 dni.

Kako smo kot družba preživeli covidne čase in zakaj jih Ivan imenuje »zlokovidne«? Kaj lahko sami naredimo, da zmanjšamo možnost okužbe in se hitreje pozdravimo? Ali se bo in v kakšni obliki covidna propaganda in medicinsko-farmacevtsko ter državno nasilje nadaljevalo? To so vprašanja, na katera avtor ponuja konkretne in koristne odgovore.

prvem delu knjige Ivan v obliki dnevnika opisuje lastno izkušnjo prebolevanja covidne in bakterijske pljučnice (bolnišnična okužba), zaradi česar je v bolnišnici preživel 17 dni. Je osebna pripoved človeka, ki je prvič v življenju oblekel bolnišniško uniformo za bolnike (pižamo). Kakšno doživetje je to bilo za ostrega kritika sodobne medicine? Kakšno sporočilo ima za bralce?

V druge delu knjige piše o tem, kako smo kot družba preživeli epidemijo covida-19. Obširno piše o kakovosti testov, zaradi katerih je bila razglašena epidemija, o ukrepih vlade, o prebolevnikih, o cepljenjih, o smrtnosti zaradi covida-19, o obveznem cepljenju … V tem poglavju s posebno pozornostjo opisuje vlogo medijev, družbenih omrežij, pravnikov itd.

tretjem delu z naslovom Hrana naj bo vaš zdravilo opisuje pomen življenjskega sloga, predvsem hrane na zdravje, posebej na imunski sistem. Katera živila oz. prehranska dopolnila so ključna, zaradi katerih je sam prebolel resno covidno pljučnico v petih dneh, a je zaradi bolnišniške okužbe moral na zdravljenju ostati veliko dlje.

četrtem delu knjige z naslovom Terapevtska država piše o vplivu farmacevtske medicine na države, ki ima številne značilnosti državnega udara. Na vprašanja čigava je medicina, čigava je farmacija in čigava je vlada daje jasne in argumentirane odgovore – niso naše.

V košarico

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si