nic-vec-prijazen-fant-robert-glover

Nič več prijazen fant

Dr. Robert A. Glover
Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!
POŠTNINO PODARIMO!
PPC: 25,00 € Vaša cena: 25,00 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617205077
Dr. Robert A. Glover
Mehka vezava
236
Slovenski
Koda 9789617205077
Oceni
3.5 5 2 Product

Prijazni fantje so prepričani da bodo ljubljeni, njihove potrebe zadovoljene in da bo njihovo življenje teklo gladko in mirno, če bodo le vse storili tako, kot je prav. Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!

Nič več prijazen fant; Dr. Robert A. Glover

Prepričani so, da niso dobri takšni, kot so in da morajo postati takšni, kot od njih pričakujejo drugi. Zato prevzemajo skrb za druge, rešujejo situacije, prikrivajo svoje pomanjkljivosti in čustva, zanemarjajo svoje potrebe, ne postavljajo meja, niso iskreni, se izogibajo konfliktom, vse v upanju, da bodo v zameno končno dobili potrditev, ljubezen, seks ali priznanje v službi. In kadar njihove strategija ne deluje – kar je pogosto – se še bolj trudijo početi isto, kot prej.

Zaradi ujetosti v ta začaran krog se zna zgoditi, da prijazni fantje niso več tako zelo prijazni, temveč jezni, zamerljivi, neiskreni, pasivno agresivni in predvsem zmedeni, saj ne razumejo, zakaj ne morejo vzpostaviti takšnih odnosov, kot jih želijo, zakaj imajo težave v spolnosti in zakaj drugi ne cenijo njihovega truda.

Dr. Robert Glover, ki zase pravi, da je tudi sam okrevajoči prijazni fant, je pomagal že številnim moškim po vsem svetu, da so odkrili vzroke, zakaj so takšni, kot so, se soočili s svojimi strahovi, postavili svoje potrebe na prvo mesto, ustvarili takšne odnose z svojimi bližnjimi, kot so si jih vedno želeli, izboljšali svoje seksualno življenje, poiskali svoje resnične strasti in začeli uspevati v svojem poklicnem okolju.

»Ni vam treba postati boljša verzije sebe, da bi bili ljubljeni, vaše potrebe zadovoljene in živeli dobro življenje. Samo biti morate, kar v resnici ste. Dejansko so vam ves čas v napoto prav stvari, ki jih skušate skriti ali se jih znebiti.« Dr. Robert A. Glover

"Globoko v srcu vsi hrepenimo, da bi bili razumljeni, sprejeti in ljubljeni taki, kot v resnici smo. Vendar nas družba s svojimi pričakovanji in normami pogosto prisili, da nosimo maske, prikrivamo svoje želje in zatiramo svoja resnična čustva. Tako postajamo vse bolj sužnji lastnih prepričanj, ujeti v okvire navidezne prijaznosti, ki nam preprečuje polno živeti pristnost, po kateri v srži hrepenimo."

Borut Bric , terapevt in ustanovitelj slovenskih Moških skupin Nič več prijazni fant

https://www.moske-skupine.si/

V košarico

robert-glover.jpeg

Dr. Robert Glover je družinski terapevt z več kot 30 let izkušenj svetovanja na področju medsebojnih odnosov in vodilni strokovnjak za sindrom prijaznega fanta.  Je tudi avtor številnih svetovnih uspešnic .

Živi v Mehiki, kjer piše, svetuje in vodi delavnice za moške. Je srečno poročen in oče. Na njegovi internetni strani lahko najdete številne zapise, članke in delavnice na temo medsebojnih odnosov, spolnosti in kariere.

Internetna stran dr. Roberta Gloverja

https://www.drglover.com/

Internetna stran No more mr. Nice Guy

https://nomoremrniceguy.com

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si