nezna moc naslovnica

Nežna moč

Špela Sečnik
Verjameš v čudeže? Zakaj ne? Zakaj pa verjameš v strahove?
PPC: 19,90 € Vaša cena: 19,90 € kos
+
Prednaročilo

Podrobnosti

9789617205046
Špela Sečnik
Mehka vezava
118
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789617205046k
Oceni
5 5 10 Product

Knjiga Nežna moč avtorice Špela Sečnik - govori o resnični izkušnji. Zdi se, da se je avtorica boemsko lotila svojega zdravljenja raka dojk. Lotila se ga je na svoj način. 

Nežna moč; Špela Sečnik

Verjameš v čudeže?

Zakaj ne? 

Zakaj pa verjameš v strahove?

Skozi boemske zapise je govorila njena duša, ki se je skozi besede zdravila, osvobajala in uresničevala. Bralcu svetuje, da njeno izkušnjo vzame za izključno njeno. Nikogar ne odvrača od klasičnega zdravljenja. Želi le opogumiti, da tudi pri raku, ob katerem skoraj vsakdo najprej pomisli na smrt in trpljenje, pogledate izza tega. Sama  si je dovolila sanjati, verjeti v čudeže in ne jemati tega raka preveč resno.

Dojela je, da ji noben človek in način zdravljenja ne more dati zagotovila za njeno zdravje. Ključni sta bili njeno zaupanje in vera v zdrave celice. Predlaga, da knjigo preberete z odprtim srcem. Cel čas ustvarjanja je bilo tako, kot bi jo neka sila spodbujala k pisanju. Sama avtorica čuti, da gre za zdravilno knjigo. V njej je tudi veliko pesmi. Pesem je tista, ki od nas zahteva − če jo želimo resnično razumeti in začutiti − da se ustavimo in jo preberemo z vsem našem bitjem. Tako so bile tudi napisane – z vsem njenim bitjem v polni prisotnosti.

O knjigi:

Špelina, kot jo poimenuje boemska, in kvantna zgodba, kot jo poimenujem jaz, je lahko čudovit navdih in aktivna preobrazba med branjem. Zagotovo pa je to skrivnostna knjiga, ki jo jemljimo  v roke spet, spet in spet, za novo in novo preobrazbo naše biti, naših zidov, naše ujetosti v kolektivni odpor do čudežnosti sebe.

Hvala, Špela, za Tvoj pogum, za to zelo osebno zgodbo, polno izvornih kod, kako prehoditi pot od izgube moči, odsotnosti ljubezni do sebe do ponovne vzpostavitve povezave s to čudo-vito, izvorno – nežno močjo, ki je Tebi lastna in jo skozi svojo iniciacijo zdaj aktivno spodbujaš v nas.

Manica Čelofiga,  intutivna osebna in poslovna coachinja

Utrinek iz knjige:

Povem jima, da se je v moji dojki naredila bula in da mi bodo zaradi tega odstranili vso dojko … »Ampak še vedno bom enaka vajina mamica …«»Kaj, odrezali ti bodo joško in jo dali v smeti?« komentira starejši, mlajši pa doda: »Ne dam tvoje joške! Če jo vržejo v smeti, jo bom našel in bo moja. Kaj bodo tvoje nove joške električne in bodo kar same švigale gor in dol?«

V košarico

pela.jpg

Špela Sečnik, rojena v maju leta 1984, je resnično bitje, ki v celoti priznava svoj duhovni aspekt in se zaradi tega osvobaja ter odkriva meje same sebe. Diplomirala je iz delovne terapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani in nazadnje v tem poklicu sedem let delovala v domu za ostarele. Zadnjih nekaj let se poslovno ukvarja z izvajanjem Bownove terapije.

Sprejela je tudi izziv predsednice Društva Bownovih terapevtov Slovenije. Kljub širokemu zavedanju in samouresničevanju z ustvarjalnim delom, je življenje od nje zahtevalo trdo preizkušnjo z rakom dojk, ob tem pa ji je bila dana priložnost ponotranjiti znanja in prebuditi še globlja vedenja o celostnosti in silnih dimenzijah človeka. Sedaj se spogleduje z vodenjem ženskih krogov, ki jih spreminja v kroge za babe v najbolj žlahtnem pomenu te besede. S tem bi želela prispevati k večjemu spoštovanju žensk in med ženskami ustvariti prostor za ranljivost, za prvinskost, divjo naravo, za pretakanje ljubezni in svetosti bivanja, pa tudi za soočanje z minljivostjo in smrtjo,  ki smo ju potisnili tja nekam v ozadje. 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si