Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
skrita mo

Skrita moč – šest stebrov uspešnega kadrovanja

Milena Pervanje
Okostje knjige je šest stebrov, ki se niso spremenili, odkar obstaja kadrovska stroka. Kar se je spremenilo, pa je njihova vsebina.
PPC: 62,00 € Vaša cena: 62,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Milena Pervanje
Trda vezava
221
Slovenski
Koda 9789610708704k
Oceni
5 5 3 Product

Knjiga je praktični priročnik za vse, ki se ukvarjajo z ljudmi v poslovnem okolju. Prav ti ljudje pa so ključ do uspešne organizacije. 

Skrita moč – šest stebrov uspešnega kadrovanja; Milena Pervanje

Okostje knjige je šest stebrov, ki se niso spremenili, odkar obstaja kadrovska stroka. Kar se je spremenilo, pa je njihova vsebina. Lahko kadrujete že 30 let, zdaj je čas, da svoje delo na novo premislite. Lahko ste pravkar diplomirali iz kadrovskih ved – a izobraževalni sistem bo potreboval še leta, da bo ujel tok sprememb, ki se dogajajo danes. S to knjigo v roki boste lahko zapolnili praznino in pridobili znanje, ki vam bo odlično služilo. Najboljši priročniki so tisti, ki znajo strokovno znanje predstaviti preprosto in uporabno, vrhunske nasvete pa oviti v plašč humorja. Tako se namreč najlažje učimo iz njih. Prav taka je ta knjiga. Postala bo vaš najljubši in najbolj zvest svetovalec za vse selekcijske postopke od tega trenutka naprej.

Stebri, na katerih temelji moč kadrovske funkcije, so: kadrovske potrebe, iskanje kadrov, selekcija, zaposlitev, uvajanje in etika. V obliki priročnika, ki ga bodo podjetniki in kadrovski strokovnjaki večkrat vzeli v roke, prinaša praktične napotke in zanimive izkušnje vsem, ki jih tematika zanima. Ob nekoliko spremenjenem zornem kotu bo priročnik dobrodošla opora tudi iskalcem zaposlitve, saj bodo tako bolje razumeli procese, ki jih čakajo v kandidacijskih postopkih.

Milena Pervanje je v sproščeno poljudnem, a kljub temu strokovno praktičnem jeziku v pripoved vpletla svoje dolgoletne izkušnje s kadrovskega področja, ki jih je obogatila s primeri dobrih in katastrofalnih praks, z nasveti in orodji za podporo v teh procesih. Knjiga je praktični priročnik za vse, ki se ukvarjajo z ljudmi v poslovnem okolju. Prav ti ljudje pa so ključ do uspešne organizacije. Sveti gral vseh kadrovskih procesov je najti ustrezne strokovnjake za določeno delovno mesto v organizaciji, postaviti prave ljudi na prava delovna mesta in jih po vnaprej domišljenem procesu uvajanja primerno usposobiti. V vse te stebrne procese pa je vtkana etika, ki, kot sol v jedi, izkazuje vrednote selektorjev in, širše gledano, organizacije.

V košarico

Avtorica Milena Pervanje je vrsto let delovala kot kadrovska svetovalka in sogovornica vodstvom številnih mednarodnih in regijskih organizacij, ko so se te soočale z zapolnitvijo ključnih pozicij z ustreznimi strokovnjaki. Ob tem se je izpopolnjevala tudi v veščinah coachinga in v metodologijah presoj kompetenc.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00