fbpx

Iza in Samorog

iza_in_samorog3
4.11111 5 27 Product
Redna cena: 25,00 € Vaša cena: 25,00 €
Samu in Izi Login je uspelo v zgolj 7 letih. Enostavno sta sledila svojemu poslanstvu.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Dani Polajnar
Trda vezava
300
Slovenski

Roman IZA IN SAMOROG  nas popelje na šprint znotraj tehnološkega startupa, ustanovljenega v Sloveniji in prodanega kitajskim investitorjem za 1 milijardo dolarjev. To ni vsakdanja poslovna pravljica. Samu in Izi Login je uspelo v zgolj 7 letih. Enostavno sta sledila svojemu poslanstvu.

Iza in Samorog; Dani Polajnar

PO RESNIČNI ZGODBI

Kako se je v Sloveniji ustanovljenem tehnološkem startupu uspelo prodati kitajskim investitorjem za 1 milijardo dolarjev. Živ dokaz, da je mogoče zgraditi milijardnega samoroga v vsaj 7 letih.

POSLANSTVO PRED DOBIČEK

Ustanovitelji na začetku sploh niso vedeli, kaj bo njihov izdelek. Kljub temu je njihovo poslanstvo, ki so ga postavili pred dobiček, vodilo do petih milijard prenosov njihovih mobilnih aplikacij.

"Najpomembnejša lekcija, ki sem se jo naučil o sprejemanju odločitev, je vedno uporabljati zdravo (kmečko) pamet. Če odločitev ni smiselna, je napačna. Vse stvari morajo biti enostavne."

Samo Login, soustanovitelj milijardnega podjetja

DOTIK DUHOVNOSTI

Ta zgodba o uspehu je bila manifestirana vnaprej. Ustanovitelji so si zadali drzno visoke cilje in jih presegli za desetkrat. Vzelo jim je točno toliko časa, kot so načrtovali—7 let, skoraj do dneva natančno. 

MODEL BATERIJSKE SVETILKE

Nepogrešljivi gradniki milijardnega podjetja, razloženi na preprost način v obliki sestavnih delov baterijske svetilke. Inovativen način razmišljanja o strukturi katerekoli organizacije, ki stremi k pretočnosti energije in močni korporativni kulturi.

Oglejte si pogovor z Izo Sio Login v oddaji Zvezdana

S ČIM SE IZA SIA IN SAMO LOGIN UKVARJATA DANES?

Leta 2017 sta Iza Sia in Samo Login prodala Outfit7 za milijardo dolarjev skupini kitajskih investitorjev. Veliko večino dobička sta namenila fundaciji Login5 Foundation, ki se osredotoča na filantropske projekte. Izumljajo nove načine trajnostnega, visokotehnološkega poljedelstva in nevrološkega raziskovanja možganov za razvoj okusnejše trajnostne prehrane. Njun najnovejši podvig, Unicorn Drive Akademia, postaja prva poslovna akademija za zavestne vodje, ki po bližnjici do uspeha sledijo poslanstvu in ne dobičku.

V košarico

dani_polajnar.jpg

Dani Polajnar je tekel 7-letni šprint ob boku Sama in Ize Sie Login kot priznan strokovnjak za team buildinge. Njegovo poglobljeno razumevanje ljudi, motivacije in dinamike znotraj skupin je podarilo knjigi njeno prepoznavno lastnost—”insajderski” občutek, da knjiga pozna in nagovarja bralčeve misli. Pozorni bralci bodo našli Danijev lik skrit v zgodbo kot vodja električno-nabitega spektakla v operni hiši; oziroma nečesa, čemur Dani preprosto reče “team building”.

Morda bi vas zanimalo še

25,00 € Uglašena in neustavljiva
Cassie Mendoza-Jones
24,90 € Učinkoviti vodja
Peter F. Drucker
24,90 € Psihologija denarja
Morgan Housel
19,90 € Bogati očka, revni očka
Sharon L. Lechter, Robert T. Kiyosaki
24,90 € Razpon
David Epstein
24,70 € Bodi najprej človek
dr. Robert Ličen
Rezultati 1 - 8 od 14
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si