fbpx

Prednost sreče

prednost_srece
5 5 1 Product
Redna cena: 25,90 € Vaša cena: 25,90 €
Zakaj so srečni ljudje bolj uspešni (in kako lahko postanete tudi vi)
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Shawn Achor
Mehka vezava
276
Slovenski

Naša formula za uspeh je napačna! Tradicionalna modrost pravi, da če bomo trdo delali, bomo bolj uspešni, in če bomo bolj uspešni, bomo posledično tudi bolj srečni.

Prednost sreče; Shawn Achor

Če bomo le našli tisto dobro službo, napredovali na delovnem mestu ali izgubili tistih odvečnih pet kilogramov, bomo končno srečni. Toda nedavna odkritja na področju psihologije kažejo, da je ta formula v resnici obrnjena v napačno smer: sreča je predhodnica uspeha in ne obratno!

Kadar smo pozitivni, naši možgani postanejo bolj dejavni, ustvarjalni, motivirani, polni energije, odporni in produktivni.

To ni samo prazna mantra. Do tega odkritja so prišle številne temeljite raziskave s področja psihologije, nevroznanosti in preučevanja organizacij po celem svetu.  


V knjigi boste spoznali 7 praktičnih načel:

načelo prednosti sreče, ki nas nauči, kako prešolati um in svojo pozitivno naravnanost izkoristiti za izboljšanje učinkovitosti in kakovosti svojega delovanja;

oporna točka in vzvod, s pomočjo katerega svoje dojemanje sveta (oporno točko) spremenimo na tak način, da nam bo dajalo moč (vzvod) za večjo osebno izpolnjenost in uspešnost;

učinek tetrisa, s pomočjo katerega svoje možgane naučimo, da prepoznajo in izkoristijo priložnosti, ko se te pojavijo;

pobiranje z dna, ki nas nauči, kako neuspeh uporabimo kot odskočno desko, da postanemo še bolj srečni in uspešni;

Zorrov krog, ki nas nauči, kako svoj trud preusmerimo v majhne in izvedljive cilje, s čimer pridobimo moč, da postopoma osvojimo tudi večje;

pravilo dvajsetih sekund, s pomočjo katerega že z malo dodatne energije spremenimo svojo pot najmanjšega odpora in slabe navade zamenjamo z dobrimi;

vlaganje v odnose, ki nas nauči, kako žeti sadove vlaganja v enega največjih znanilcev našega uspeha in sreče – svojih odnosov.

V tej knjigi se Shawn Achor, ki je več kot desetletje živel, raziskoval in poučeval na univerzi Harvard, opira na lastne raziskave – vključno z največjo raziskavo o povezavi sreče in uresničevanja svojega potenciala, ki jo je s sodelavci opravil na Harvardu – in raziskave vodilnih psihologov, da bi popravil zlomljeno formulo uspeha.

S pomočjo zgodb in primerov, ki jih je nabral ob delu z vodji najuspešnejših ameriških podjetij, razloži, kako lahko svoje možgane reprogramiramo, da bodo postali bolj pozitivni in tako tudi bolj uspešni.

Ta svetovna uspešnica nas ne uči samo, kako postati srečnejši, da bi poslovno uspeli. Uči nas, kako žeti sadove pozitivnega pogleda na svet, tako da lahko dosežemo izjemne uspehe tako pri svojem delu kot v osebnem življenju. 

 

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si